Af - 21/09-15 17:20

Pletskud fra jysk stald: Landmand stillede sig HELT forkert stedPletskud fra jysk stald: Landmand stillede sig HELT forkert sted

En uheldig landmand fra Klovborg-gården i Brønderslev placerede sig uheldigt i stalden - til stor morskab for mange på sociale medier.

storybild

Til arrangementet Åbent Landbrug i weekenden, hvor over 118.000 danskere var på gårdbesøg på landbrug i hele Danmark, stillede landmand Igor Jub sig et meget uheldigt sted, da der skulle tages billeder:

I weekenden var der Åbent Landbrug og ca. 4000 besøgte Klovborg i Øster Brønderslev. NORDJYSKEs fotograf, Bent Bach...

Posted by Nordjyderne on Monday, 21 September 2015

Tyskerne vil på dansk bondegårdsferie
Tyskerne vil på dansk bondegårdsferie

- Der fløj en masse lort ud på mig, siger den uheldige, ukrainske landmand Igor Jub fra stalden, da metroxpress ringer ham op.

- Der blev taget et billede af mig, og så røg det på internettet. Det, synes jeg ikke, var så sjovt. Kan du slette det? griner Igor Jub.

Hvorfor vil du gerne have det fjernet?

- Der er simpelthen for meget lort på mig, siger ukraineren tørt og forklarer, at sådan noget ellers aldrig sker.

På Nordjydskes Facebook-side har mange danskere allerede opdaget billedet og gjort vennerne opmærsom på det. Der igennem kan man se flere billeder fra sødagens arrangement.

Nu stiger prisen på mælk
Nu stiger prisen på mælk

Åbent landbrug giver nysgerrige børn og voksne mulighed for at stille en masse spørgsmål til, hvordan landbruget fungerer herhjemme.

Klovborg I/S var en en de gårde, som åbnede dørene og staldene for offentligheden, og på trods af den uheldige situation, forløb dagens som den skulle, fortæller Igor Jub.

- Det var en god dag. De spurgte til, hvordan vores produktion fungerer, siger den 23-årige landmand.


LÆS OGSÅ: Troels Lund holder fast i lovet pengetank til landbrug

LÆS OGSÅ: Dansk jæger frygter trofæjagts endeligt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx