Af Lars Dinesen - 02/09-15 10:01

Medarbejder i handicapcenter stjal 80.000 fra beboereMedarbejder i handicapcenter stjal 80.000 fra beboere

En medarbejder på et handicapcenter på Nordøstfyn har indrømmet tyveri fra fire beboere.

Region Syddanmark har meldt en medarbejder fra Handicapcenter Nordøstfyn i Nyborg til politiet for at have misbrugt fire beboeres konti.

Medarbejderen skal angiveligt have snydt beboerne for cirka 80.000 kroner, vurderer regionen, der hurtigst muligt vil sørge for at give pengene tilbage til beboerne.

Misbruget blev opdaget ved et tilsyn af en række beboeres regnskaber.

Politi på lånt damecykel fanger flygtet bande-medlem
Politi på lånt damecykel fanger flygtet bande-medlem

Medarbejderen, der er under mistanke for at have brugt beboernes konti til eget forbrug, blev fritaget for tjeneste med det samme. Siden har vedkommende erkendt forbrydelsen.

- Det er en rigtig ubehagelig situation, vi er havnet i, og jeg skal være den første til at beklage, at det overhovedet har kunnet ske, siger Torben Bøge Mikkelsen, centerleder i Handicapcenter Nordøstfyn, i en pressemeddelelse.

Ung mand død: Blev klemt mellem to traktorer på Bornholm
Ung mand død: Blev klemt mellem to traktorer på Bornholm

- Vi vil nu undersøge, om alle interne procedurer er overholdt, eller om der er brug for en opstramning på nogle områder, så vi bedst muligt sikrer os imod, at det kan ske igen, siger han.

Et revisionsfirma er nu i gang med at gennemgå regnskaberne for at få det fulde overblik over sagen. Det har indtil videre ført til, at regionen har meldt medarbejderen til politiet. Det skete tirsdag 1. september.

LÆS OGSÅ: Ups: Mistænkelige hjemmehjælps-opkald var alligevel gode nok

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx