Af - 25/11-16 10:06; Opdateret: 25/11-16 10:39

MX tester: Denne farve giver dig mest succes på TinderMX tester: Denne farve giver dig mest succes på Tinder

Hvis du som kvinde vil have succes på Tinder, skal du vælge et profilbillede, hvor du er iført hvidt tøj frem for sort. Det viser et lille eksperiment, MX har udført. Sexologer er ikke overraskede.

storybild

Hvis du er kvinde og bruger dating-app’en Tinder, kan du her skrive dig et godt råd bag øret: Vælg et profilbillede, hvor du er iklædt hvidt tøj frem for sort.

Det viser et hjemmelavet - og helt uvidenskabeligt - eksperiment udført af metroxpress.

Nyt Tinder-tiltag: Nu kan du date andet end mænd og kvinder
Nyt Tinder-tiltag: Nu kan du date andet end mænd og kvinder

I løbet af 48 timer - fra tirsdag formiddag klokken 11 til torsdag samme tid - høstede vi på to forkskellige Tinder-profiler med den samme pige flest mulige likes og matches. Den ene pige kaldte vi ‘Camilla’. Den anden ‘Christina’. De var begge 26 år, havde den samme profiltekst og søgte samme målgruppe mænd inden for den samme maksimalafstand. Den eneste forskel var, at Camilla på sit profilbillede havde en hvid top på, imens Christina var iført en sort.

I løbet af de 48 timer fik Camilla med sin hvide top 259 matches, imens Christina med sin sorte måtte ‘nøjes’ med 240.

TINDER-TIRSDAG: 10 af ugens KLAMMESTE beskeder på Tinder
TINDER-TIRSDAG: 10 af ugens KLAMMESTE beskeder på Tinder

Ifølge sexolog Theresa Johanne Kirkby er det ikke overraskende, at mændene i højere grad vælger den ‘hvide’ profil:

- Hvid signalerer åbenhed og imødekommenhed, som helt sikkert appelerer til mange mænd, siger hun til metroxpress og fortsætter:

- Samtidig er der også en uskyld og guddommelighed over den hvide farve, som har en meget mere positiv energi end den sorte, siger hun og understreger, hvordan sort kan være med til at signalere en mere lukket attitude:

- Sort repræsenterer det hårde og rå og kan til tider fremstå meget tungt og dystert. Det kan give et billede af at være en anelse mere reserveret og lukket som person. Og imens nogen synes, det er interessant med en stram og mere bossy type, er andre til det mere legende og fri, som hvid repræsenterer, siger Theresa Johanne Kirkby.

Hvem står bag disse udspekulerede beskeder på Tinder?
Hvem står bag disse udspekulerede beskeder på Tinder?

Sexolog-kollega Paprika Noel er meget enig:

- Den hvide er mere appellerende, fordi den sender et signal om, at hun er ren. Der er noget særligt ungdommeligt ved hende, og hvilken mand ville ikke give sig i kast med det, siger hun og sætter fingeren på én bestemt ting, som taler for Camilla med den hvide top:

- Fordi toppen er hvid, og håret slutter lige der, kan man se, hvor stor hendes barm er. Og det er jo blikfanget, der går lige i maven på mænd.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
800 år gammelt dansk slot får vild...
bt.dk
Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Bær tilbagekaldes - kan give...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx