Af - 06/03-14 14:46; Opdateret: 06/03-14 16:42

'Knalde-app' hitter hos alt fra V-profil til reality-kendisser'Knalde-app' hitter hos alt fra V-profil til reality-kendisser

Realitystjerner og et folketingsmedlem er blandt brugerne af det populære 'Tinder'.

storybild

Amalie, Jakob og Gustav kan alle findes på dating-app'en Tinder. (Billede: Polfoto/mx collage)

App’en Tinder er for mange genvejen til det hurtige knald. Og det er ikke kun almindelige danskere, der dukker op, når man vælger og vrager.

Realitystjernen Amalie Szigethy er blandt de kendte ansigter, man støder på.

- Jeg bruger den, fordi jeg er single, og mange af mine veninder bruger den. De har fået mange dates ud af det og er kommet i snak med mange lækre mænd på den måde, siger hun til mx.dk.

Ny ‘knalde-app’ truer danske dating-sider
Ny ‘knalde-app’ truer danske dating-sider


Er du stødt på flere kendte på Tinder? Så send os en mail

Mange match
Trods en stribe af ‘match’ har Amalie Szigethy endnu ikke været på date med en, som hun har mødt på Tinder. Til gengæld har hun oplevet mange, der ikke har troet på, at hun er den rigtige Amalie.

- Jeg har faktisk ikke prøvet ikke at få et match. Men folk tror, at jeg er en falsk profil, og jeg er flere gange blevet bedt om at lukke min profil, fordi det ikke er i orden at stjæle andres identitet, siger hun med et grin.

Gamle dating-sites sviner ny knalde-app
Gamle dating-sites sviner ny knalde-app


Er du stødt på flere kendte på Tinder? Så send os en mail

God i udlandet
Også realitykollegaen Gustav benytter sig af Tinder.

- Jeg har brugt den, men ikke med ansigt på. Jeg bruger mere den app, der hedder ‘Grindr’, der er mere lige på og hårdt. På Tinder skal man først godkende folk, og så skal man chatte lidt, siger Gustav, der er langt større fan af ‘Grindr’.

- Grindr er mere, hvor stor er din pik, har du en glat røv, og hvornår skal vi kneppe. Det er lidt mere lækkert, ik? Jeg bruger mest sådan nogle apps i udlandet, og jeg kan godt anbefale heteroseksuelle at bruge Tinder i udlandet. Det er rigtig effektivt.

Selv om Venstres folketingsmedlem, innovationsordfører Jakob Engel-Schmidt, er at finde på Tinder, afviser han at være det.

- Det er jeg ikke, og hvis jeg var, handlede det om mit privatliv, som du ikke skal skrive om.

Her er OL-atleternes våben i jagten på sex
Her er OL-atleternes våben i jagten på sex

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx