Af - 05/03-14 12:36; Opdateret: 05/03-14 13:02

Krav: Fyr de uansvarlige pædagogerKrav: Fyr de uansvarlige pædagoger

Der er tale om en alvorlig sag, og der kommer en sanktion, lyder Randers Kommunes svar til de snesevis af vrede Facebook-brugere, som vil have to pædagoger fyret for at krydse en jernbane med børn.

storybild

To pædagoger fra en SFO i Randers løb i går en livfarlig risiko, da de førte 17 børn over otte jernbanespor, hvor tog når som helst kunne komme hamrende med 80 km/t. (Billede: RANDERSiDAG.dk)

Det er ikke kun forældrene der er vrede over at deres i alt 17 børn i går af to pædagoger blev gelejdet over et livsfarligt jernbanelegeme i Randers.

På sociale medier som Facebook giver mange udryk for, at de mener, at de to kvindelige pædagoger skal fyres promte.

- De skulle have haft sparket allerede ved lågen ind til institutionen. De er ansat til at passe på, tage sig af og drage omsorg for andres børn, og det er de helt klart ikke på noget som helst plan i stand til, skriver eksempelvis Gitte Thomsen, Facebookbruger.

Chok-foto: Pædagoger trækker 17 børn over togskinnerne
Chok-foto: Pædagoger trækker 17 børn over togskinnerne

Randers Kommunes skolechef Torben Bugge lægger ikke skjul på, at medarbejderne kan forvente en sanktion.

- Det, der er sket, er helt uden for sund fornuft. Det er helt uacceptabelt og ulovligt, og forældrene er forståeligt nok rystede og forfærdede, siger han.

10-årig bortvist fra skole for fingerpistol
10-årig bortvist fra skole for fingerpistol

Imidlertid har han endnu ikke fået et fyldestgørende svar på, hvad der i går eftermiddag fik medarbejderne til at gelejde de 17 8-9-årige børn over det banelegeme, hvor tog når som helst kunne komme kørende i høj hastighed.

- Derfor ved jeg endnu ikke, hvad sanktionen bliver. Men der kommer en sanktion, siger skolechefen, som forsikrer forældre i Randers Kommune om, at de normalt trygt kan sende deres børn i institutioner.

Pandaunge giver mor grå hår ved sengetid
Pandaunge giver mor grå hår ved sengetid

LÆS OGSÅ: Heroisk hund redder børn - men bliver fjernet af politiet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx