Af Julie Laurs Bundgaard - 06/02-18 14:04

Brugerne HADER de nye opdateringer: 'I har totalt ødelagt snapchat'Brugerne HADER de nye opdateringer: 'I har totalt ødelagt snapchat'

Snapchat har lavet en ny opdatering til den populære app Snapchat, og det har affødt vrede reaktioner blandt brugere verden over - inklusiv i Danmark.

storybild

Snapchats 2018-opdatering er langt fra populær blandt brugerne. (Billede: Thomas White)

Har du endnu ikke opdateret Snapchat? Så skulle du måske overveje at lade være. Rigtig mange brugere er nemlig langt fra tilfredse med opdateringen, som blandt andet medfører, at stories-siden, hvor du tidligere kunne se og poste billeder og videoer i 24 timer, forsvinder.

I stedet vil de såkaldte stories fremgå samme sted, som du åbner snaps, du har fået tilsendt direkte fra dine venner. Swiper du til højre, hvor du før kunne finde stories, vil du i stedet støde på 'discover'-siden, hvor du kan se indhold, der er produceret af forskellige varemærker, medier, professionelle 'influencers' og kendte.

De mange ændringer falder bestemt ikke i god jord hos de mange, ellers trofaste, brugere.

Det fremgår blandt andet af App Store, hvor mange Snapchat-brugere ikke ligefrem smider om sig med stjerner.

Faktisk tildeler langt de fleste kun appen én enkelt stjerne. Nogle mener endda, at holdet bag den populære app fuldstændig har ødelagt Snapchat.

(Billede: Sceenshot App Store)

Flere peger også på, at de ikke bryder sig om det nye design.

(Billede: Screnshot App Store )

Andre er utilfredse med, at de snaps, man får tilsendt, og de stories, som ens venner poster, nu er at finde på samme side i stedet for, at de ligger opdelt, som de gjorde før opdateringen.

(Billede: Sceenshot App Store)

Skudt ved siden af

Selv ikke Danmarks Snapchat-konge, Rasmus Kolbe, bedre kendt som Lakserytteren er imponeret over den nye opdatering.

Ligesom mange andre Snapchat-brugere, forstår han ikke, hvorfor man har valgt at samle stories og snaps i stedet for at holde dem adskilt som tidligere.

»Jeg synes, jeg mister stories. Der er forskel på at åbne snaps og se stories. I mit hoved er det at åbne snaps en kommunikation frem og tilbage, mens det at se stories, er sådan en aktivitet, hvor man sætter sig ned og tænker: 'Nu skal jeg se stories,« siger han og tilføjer:

»Det virker som om, at rigtig mange andre brugere har det på samme måde. Det er underligt, at Snapchat ikke har opdaget det. De har i hvert fald set igennem fingre med, at sådan er sådan man bruger appen,« siger Rasmus Kolbe.

Rasmus Kolbe aka Lakserytteren er en af verdens bedste og højest betalte "kunstnere" på Snapchat. (Billede: Rune Aarestrup Pedersen)

Han understreger dog, at han ikke har haft den nye opdatering særlig længe, og at han tror at størstedelen af utilfredsheden med den nye opdatering bunder i, at folk ikke har haft tilstrækkeligt med tid til at vænne sig til den endnu.

»Vi mennesker er jo vanedyr, så vi kan ikke lide, når ting ændrer sig. Snapchat har lavet så mange ændringer, at det kan være lidt svært at følge med, men jeg er ikke i tvivl om, at man nok skal vænne sig til det,« siger Rasmus Kolbe.

 

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde dræbt i trafikulykke
bt.dk
Ski-dronning sætter punktum for...
bt.dk
Medie: Kylie Jenner har sørget for,...
bt.dk
Kræver hård straf til sexhypnotisør:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx