Af - 15/10-16 09:05

Isabella flytter sammen med morfar: - Moffe er en af mine bedste vennerIsabella flytter sammen med morfar: - Moffe er en af mine bedste venner

En 25-årig kvinde fra Aarhus har introduceret sin 91-årige morfar for asiatisk mad og 3D-film.

Bildstrecke im Grossformat »

Selvom der er 66 år mellem Isabella Alberte Hedeager og hendes roommate, Svend Aage Jensen, så hersker der bestemt ikke nogen generationskløft.

For den 25-årige kvinde er netop ved at flytte ind hos den 91-årige pensionist, der er hendes morfar, fortæller hun til metroxpress.

De to har boet sammen før. Da Svend Aage Jensens kone gik bort for fire år siden, flyttede Isabella ind i hjemmet i stedet.

- Jeg tror, at det var dagen efter, at min mormor døde, at vi sad og snakkede. Så sagde han, at nu var der ikke nogen, der havde brug for ham mere. Jeg havde opsagt min lejlighed og manglede egentlig et sted at bo i en måned, inden jeg skulle flytte ind et nyt sted. Så jeg flyttede ud til Moffe midlertidigt, siger Isabella Alberte Hedeager til TV2 Østjylland.

Hun skulle bare tage et selfie - gjorde uhyggeligt fund på vennens telefon
Hun skulle bare tage et selfie - gjorde uhyggeligt fund på vennens telefon

Her udviklede familieforholdet sig til et inderligt venskab, og de to har eksempelvis rejst til Filippinerne sammen.

Svend Aage Jensen har været vant til at spise sovs og kartofler hver dag. Men med Isabella i køkkenet, er der kommet andre boller på suppen.

- Vi spiser asiatisk og tager på indisk restaurant. Han har været så åben for at prøve nyt, siger den 25-årige kvinde og fortæller, at hun også har åbnet den ældre mands øjne for 3D-film i biografen - noget Svend Åge aldrig havde set før.

De to ‘roomies’ boede sammen i to år, inden Isabella flyttede sammen med sin kæreste i en lejlighed. Men da drømmen om at bo i hus opstod, meldte ideen om at bo sammen med morfar sig igen. Derfor skal de alle tre nu bo sammen i Svend Aages hus.

10 tegn på at din roommate er din bedste ven
10 tegn på at din roommate er din bedste ven

- Moffe er en af minde bedste venner. Virkelig. Det er lidt sjovt, for han er 91 år, men det behøver ikke at have nogen betydning, siger Isabella Alberte Hedeager.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx