03/03-16 11:01; Opdateret: 03/03-16 20:16

DF: Stop indvandring fra muslimske landeDF: Stop indvandring fra muslimske lande

Danmark skal stoppe muslimsk indvandring, så mørkemænd bremses, mener DF's udlændingeordfører Marin Henriksen.

storybild

Martin Henriksen (DF) og Inger Støjberg (V). (Arkivfoto) (Billede: Polfoto)

Grimhøjmoskéen i Aarhus skal lukkes, fordi imamer vil undertrykke kvinder og slå børn. Siden skal Danmark stoppe indvandring fra muslimske lande, som danner fødekæde for islamistiske holdninger.

Det siger Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Martin Henriksen. Han glæder sig over, at Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen, "nu melder sig ind i værdikampen."

- Det er positivt, hvis der breder sig en erkendelse af, at islam på lange strækninger er uforenelig med de værdier, vi bygger det danske samfund på, siger Martin Henriksen.

Flygtninge kan skaffe danskere nye job med højere løn
Flygtninge kan skaffe danskere nye job med højere løn

Han ser ikke de samme problemer i kristendom, jødedom eller buddhisme. Men islam befaler i Koranen, at utro kvinder skal stenes eller piskes, og frafaldne muslimer skal dræbes, påpeger han.

- Så er den måde, man udøver sin religion på, i strid med sædeligheden og den offentlige orden. Det går ud over grænserne for, hvad man må i Danmark, siger Martin Henriksen.

Spørgsmål: - Men er de fleste muslimer i Danmark ikke ligesom kulturkristne, der bruger kirken til dåb, konfirmation, bryllup, begravelse og jul, men ikke kerer sig særligt om religion?

Øget indvandring til Storbritannien presser Cameron
Øget indvandring til Storbritannien presser Cameron

- Selvfølgelig er der stille og rolige muslimer, som ikke udgør et problem. Men det er på tide, at vi gør op med billedet af, at dét, der foregår i Grimhøjmoskéen, kun gælder få. Et stort mindretal af muslimer har disse forkvaklede holdninger, mener Martin Henriksen.

Den islamistiske organisation Hizb ut-Tahrir samler mange til demonstrationer, og Islamisk Trossamfund har stor opbakning, siger han.

- Vi skal begrænse indvandring fra muslimske lande. Det er altafgørende. Vi skal afvise asylansøgere ved grænsen og begrænse familiesammenføring. Det er et problem, at der bliver stadig flere muslimer i Danmark og mere islamisme, mener Martin Henriksen.


LÆS OGSÅ: Tyskere i tusindtal protesterer mod islam og indvandring

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jes Dorph: Hver dag lægger de...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
Afslører superstjernens årelange...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx