Af - 06/05-14 19:45; Opdateret: 06/05-14 20:07

Politi: Forventer flere sigtelser i Se og Hør-sagPoliti: Forventer flere sigtelser i Se og Hør-sag

Der kommer flere sigtelser i Se og Hør-sagen udover "Tys-tys-kilden", oplyser Bent Isager-Nielsen fra Københavns Vestegns Politi til metroxpress.

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

Tirsdag eftermiddag blev den 45-årige IT-specialist - bedre kendt som "tys-tys-kilden" - sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 263 af Københavns Vestegns Politi.

Det sker, efter politiet har modtaget flere anmeldelser af sladderbladet Se og Hør. Der er formentlig tale om flere danske kendisser heriblandt Casper Christensen, Aqua-Lene, Pelle Hvenegaard og Mads Mikkelsen, der tidligere har fortalt til pressen, at de ville anmelde ugebladet.

Og der vil blive rejst flere sigtelser i sagen, oplyser efterforskningschef ved Københavns Vestegns Politi, Bent Isager-Nielsen, til metroxpress:

- Det vil ske i den kommende tid. Men vi vil ikke diskutere, hvornår det sker, og hvem, der er tale om, siger han til metroxpress.

Tidligere tirsdag aften skrev efterforskningslederen følgende i en pressemeddelelse:

- Efterforskningen koncentrerer sig lige her og nu om den ansatte i Nets, hans kontaktperson(er) på bladet, bladets ledelse, den juridiske person bag Se & Hør og muligvis visse journalister.

Og hvis man regner med en hurtig afklaring på sagen, bliver man nok skuffet, da politiet kalder det for en "ganske langvarig" efterforskning i samarbejde med Rigspolitiets nye Cyber Crime Center.

FÅ OVERBLIK OVER SE OG HØR-SKANDALEN HER«»


Billeder: Polfoto / Collage: Mikkel Berentsen Jensen

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rival misunder Wozniacki: 'For hende...
bt.dk
'Jeg er gravid i syvende måned - og...
bt.dk
Dansk sangerinde taler ud om mandens...
bt.dk
Trump så 'usikker' Oprah på tv: Håner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx