Af - 27/01-16 13:07; Opdateret: 27/01-16 13:22

TV: Pakkebud kaster med kunders pakker og truer med tæskTV: Pakkebud kaster med kunders pakker og truer med tæsk

Kenneth Petersen fra Sønderborg er chokeret over epsiode, hvor GLS-pakkebud truede ham, fordi han filmede, mens de kastede med kundernes pakker.

Da Kenneth Petersen og hans ven i går kørte forbi McDonalds i Sønderborg, så de til deres store forbløffelse to pakkebud fra kurerfirmaet GLS, der behandlede kundernes pakker på ret så hårdhændet vis.

- De stod og kastede med pakkerne fra den ene fragtbil til den anden, fortæller Kenneth Petersen, der blev så forarget, at han trak mobilen op af lommen og filmede epsioden.

- Jeg tænke, at jeg i hvert fald ikke skal have pakker fra GLS, og at folk skulle se, hvordan GLS åndterer deres kunders pakker, lyder det fra den 31-årige sønderjyde, der efterfølgende har lagt videoen på Facebook.

TV: Baby begår sit livs største fejltagelse
TV: Baby begår sit livs største fejltagelse

Klippet, som han har døbt "Brug ik Gls Ups", er i skrivende stund nu delt af mere end 34.000 personer og afspillet næsten 1,3 millioner gange.

Kenneth Petersen er dog ikke kun forarget over den skødesløse måde, de to pakkebud fra GLS håndterede pakkerne på.

Han er også chokeret over, at den ene af de to pakkebud begyndte at true ham, hvilket man kan høre i videoen.

- Pludselig får de øje på os og så råber den ene af dem, at vi kan komme op og få et par på hovedet, fordi vi filmer, fortæller Kenneth Petersen.

Efter at kameraet var blevet slukket, drønede det truende pakkebud ifølge Kenneth Petersen med hjulspin op på siden af ham og vennens bil og steg ud.

- Han spurgte, om jeg havde et problem. Så svarede jeg, at jeg har et problem med måden, han håndterer folks pakker på. Han nægtede så at have kastet og smækkede døren og kørte videre.

TV: Kendte mærker hænges ud - gør deres reklamer grin med kvinder?
TV: Kendte mærker hænges ud - gør deres reklamer grin med kvinder?

I et skriftligt svar til Metroxpress beklager GLS' administrerende direktør Karsten Klitmøller episoden.

- Jeg er både ked af det og skuffet. Jeg er selvfølgelig ansvarlig for, hvordan alle i vores organisation håndterer kundernes pakker. At blive fremstillet på denne måde er dybt beklageligt. Håndteringen, som fremgår af klippet, er ikke i henhold til vores retningslinjer og instruktioner. Det er i strid med vores interne regler og vores værdier, svarer direktøren.

Hvordan forholder I jer til, at jeres chauffør var truende?

- Først og fremmest beklager vi meget vores chaufførs adfærd. Vi ved at undersøge sagens forløb nærmere for mulige sanktioner mod de implicerede personer, som repræsenterer GLS.

Får denne her sag konsekvenser?

- Ja, det har den allerede haft. Vi har opsagt samarbejdet med den ene chauffør og vi har den anden under observation og er ved at udrede det nøjagtige forløb for hændelsen.

Hvad vil I gøre for at undgå, at denne her slags sager gentager sig?

- Vi har allerede kommunikeret til alle vores medarbejdere og chauffører, at denne håndtering af pakker under ingen omstændigheder er acceptabel. Der er ingen tvivl om, at vi nu har en opgave i at sikre at genskabe og opretholde vores kunders og omverdenens tillid igen. Det er en opgave, vi tager meget seriøst, svarer GLS_direktør Karsten Klitmøller.

LÆS OGSÅ: TV: Dansk fisker i chok: Se hvad der gemmer sig i denne torsk

LÆS OGSÅ: TV: 15-årigs rørende ord efter hjertetransplantation giver kuldegysninger

LÆS OGSÅ: TV: Yahya Hassan lægger sin dødskørsel på Facebook

LÆS OGSÅ: TV: Far beder sin datter om at synge - hun afslører utroligt talent

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx