Af - 14/09-13 10:20

Vært: DR-program om Læsø er en stor løgnVært: DR-program om Læsø er en stor løgn

Medvært på programmet 'Læsø Kalder' siger, at DR-serien var én stor manipulation.

storybild

Michelle Hviid er ikke helt tilfreds med resultatet af programserien 'Læsø Kalder'. (Billede: Polfoto)

Allerede inden, at DRs programserie 'Læsø Kalder' er afsluttet sender medvært Michelle Hviid massiv kritik mod produktionsselskabet bag.

- Det var altså ikke sjovt at være på Læsø. Jeg havde det ad helvede til, for at sige det, som det er. Programmet blev jo af Koncern TV & Produktion manipuleret hele vejen igennem, siger Michelle Hviid til eb.dk.

Tæt på at stoppe
Hun fortæller, at Koncern TV og Produktion hele vejen igennem manipulerede programmet, så det virkede til, at det stod meget værre til end virkeligheden.

Manipulationerne var ifølge Michelle Hviid så slemme, at hun var tæt på at stoppe.

- Jeg brød sammen mange gange undervejs. Og jeg er normalt ikke typen, der græder. Jeg ringede på et tidspunkt til min mor og min kæreste og bad dem om at hente mig, fordi jeg ikke kunne navigere rundt i manipulationerne. Det hele overskred bare langt min moral og min etik. Og fra produktionsholdets side fik jeg bare at vide, at jeg var en hystade og en sur kælling, der bare skulle slappe lidt af.

LÆS OGSÅ: DR utilfreds med Blomsterbergs TV2-deltagelse

Michelle Hviid fortæller også, at programmet udover de mange manipulationer tog en forkert drejning og blev lidt for meget et datingprogram også selvom, at hun flere gange havde fået at vide, at det ikke var det, som hun skulle medvirke i.

- Jeg synes, at det blev alt for meget et datingprogram. Jeg ville hellere have gjort noget for at booste turismen eller skabe flere arbejdspladser på øen, siger hun til eb.dk

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BT erfarer: Brøndby betaler 11...
bt.dk
Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
Ny fupside kan snyde dig for...
bt.dk
FCM-guldvindere: 'Stakkels' Brøndby...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx