Af - 22/08-15 08:19

'Kun Citybois kan gøre skør hårtrend populær i Danmark''Kun Citybois kan gøre skør hårtrend populær i Danmark'

En koreansk hårtrend har de seneste uger boomet på Instagram - fænomenet bliver dog ikke en succes i Danmark medmindre Citybois hopper på den, vurderer frisør.

Bildstrecke im Grossformat »

En ny og meget speciel måde at style sit hår på, er kommet på mode i Korea. Under hashtagget #하트앞머리 kan man finde tusindevis af billeder med unge koreanere, der sirligt har formet pandehåret som et hjerte.

Men nu er tendensen også nået frem andre steder i verden, hvor unge eksperimenter med det hjerteformede hår.Ulden hårtrend hitter på Instagram - Hot or not?
Ulden hårtrend hitter på Instagram - Hot or not?

Hvis vi spørger frisør Kenny Aleksandr skal vi dog ikke 'frygte', at trenden rammer Danmark, medmindre to specifikke unge fyre tager tendensen til sig:

- Efter min mening er det mere skørt end kønt. Jeg tror på ingen måde, at det bliver en succes i Danmark - medmindre Citybois begynder på det i morgen. Men ærligt talt er det nok ikke en tendens, der lander i Elle (red. modemagasin).

Bobler på neglene: Mærkelig trend stormer frem
Bobler på neglene: Mærkelig trend stormer frem

Mange skøre tendenser opstår i Asien, forklarer frisør Kenny Aleksandr til metroxpress.

- Det er typisk for koreanske piger at starte en skør trend. Netop denne kommer sikkert fra Manga-tegnefilmene - de ved nok slet ikke at Nick Carter (red. fra Backstreet Boys) havde lignende hår.

LÆS OGSÅ: Chok: Den nye 'X Factor'-dommer kan ikke se forskel på Citybois

LÆS OGSÅ: QUIZ: Du er den ultimative Citybois-fan, hvis du kender svarene

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx