Af Ritzau - 27/10-16 11:56; Opdateret: 27/10-16 16:56

48-årig mand fængslet for voldtægt af kvinde i Broager48-årig mand fængslet for voldtægt af kvinde i Broager

Voldtægten fandt sted onsdag aften i kvindens hjem. Offeret er mandens ekskæreste.

storybild

En 48-årig mand er i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for voldtægt af sin tidligere samlever. Arkivfoto. (Billede: Free/Domstolsstyrelsen)

Et møde med ekskæresten endte onsdag aften med, at en 39-årig kvinde blev voldtaget i sit hjem i Broager i Sønderjylland.

- Vi har anholdt en 48-årig mand, som er sigtet for at have voldtaget en ti år yngre kvinde på en bopæl i Sønderborgområdet, fortalte politikommissær Svend Erik Lassen fra lokalpolitiet i Sønderborg tidligere onsdag.

Politiet har været tilbageholdende med oplysninger i sagen, men Retten i Sønderborg har oplyst, at gerningsstedet i sagen er byen Broager.

Svend Erik Lassen fortalte tidligere torsdag, at den 48-årige mand blev anholdt onsdag aften klokken 21.35.

Ifølge sigtelsen er voldtægten foregået i tidsrummet forud for klokken 20.18. Anholdelsen er altså sket, blot en god times tid efter at politiet modtog anmeldelse i sagen.

JydskeVestkystens netavis skriver, at den 48-årige er kvindens tidligere samlever. Han skulle have opholdt sig i hendes hjem, da hun selv kom hjem onsdag aften.

De kom op at skændes, og det endte med, at manden voldtog hende, skriver avisen.

Torsdag eftermiddag blev manden fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg. Her besluttede dommeren, at han skulle varetægtsfængsles i foreløbig fire uger.

Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, så det har ikke været muligt at få oplyst, hvad han har forklaret.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx