Af DANIEL SEISTRUP - 03/05-17 11:01

Disse 5 danskere har flest følgere på Facebook - kender du dem alle?Disse 5 danskere har flest følgere på Facebook - kender du dem alle?

Om få uger når Facebook den magiske milepæl på to milliarder månedlige brugere på verdensplan.

Bildstrecke im Grossformat »

Om få uger når Facebook den magiske milepæl på to milliarder månedlige brugere på verdensplan. I den anledning ser MX nærmere på de fem danskere, der har flest følgere på det sociale medie.

3,2 millioner af danskerne er på Facebook ifølge Danmarks Statistik. Men det er et fåtal af disse, der skaber så meget interesse, at de opnår hundredetusinder eller millioner af følgere.

Men nogle gør, og de fem mest fulgte danske personer har alle over 1,5 millioner følgere. Top fem listen indeholder alt fra danske DJs og sangere til modeller og sportsstjerner, men de har alle en ting tilfælles ifølge Signe Possel, der er ekspert i sociale medier.

»Det er vigtigt, at personerne ved, hvem deres målgruppe er, og at de taler til dem på en bestemt måde. Det kan eksempelvis være en bestemt tone eller en særlig grafik på de billeder, der bliver lagt op. Det handler om, at de tilpasser opslagene til deres målgruppe og har sat sig ind i, hvem de er. Det giver flere følgere,« siger hun til BT.

Alle griner af Thomas' video: Synger om tarteletter med hønsekød
Alle griner af Thomas' video: Synger om tarteletter med hønsekød

Og listen med de fem mest fulgte danskere, kan du se her:

Caroline Wozniacki
Danskeren med femte flest følgere på Facebook er ingen ringere end den tennis-darlingen Caroline Wozniacki.

Den 26-årige tennisstjerne har lige over 1,5 millioner følgere på det sociale medie. På sin Facebook-side poster Wozniacki billeder og videoer af, hvad hun går og laver. Senest slog hun et billede op af hende og NBA-kæresten, David Lee, i anledning af hans fødselsdag.

For tiden ligger Caroline Wozniacki nummer 11 på verdensranglisten. I denne uge deltager hun i Prag Open i den tjekkiske hovedstad.

Volbeat
På fjerdepladsen kommer det danske rockband Volbeat ind. Volbeat har over 1,76 millioner følgere på Facebook.

Selvom rockbandet har næsten ligeså mange følgere, som der bor i Region Hovedstaden, så kan de ikke bryste sig af at have en aktiv Facebook-side.

Man skal nemlig helt tilbage til den 19. april for at finde et opslag fra gruppen.

For tiden er Volbeat på turne i USA. Den 7. maj spiller de i Charlotte i North Carolina.

Josephine Skriver
Bronzemedaljen for flest følgere får den danske model Josephine Skriver. Hun har nemlig svimlende 1,96 millioner mennesker på sin liste over følgere.

Den 24-årige model er født i København og er kendt for at være fortaler for homoseksuelles rettigheder.

Josephine Skriver har været model siden 2011 og deltaget i over 300 modeshows. Hun har været model for nogle af de største brands i verden herunder Calvin Klein, Gucci, D&G og Christian Dior.

Nøjagtig som med Volbeat så er Josephine Skriver tilsyneladende heller ikke særlig aktiv på sin Facebook-side. Modellens sidste opslag er fra 9. marts.

DJ Martin Jensen
På andenpladsen finder vi den danske DJ Martin Jensen.

Martin Jensen har lidt over 2,4 millioner følgere. Han bruger sin Facebook-side til at lægge små videoer op af sine optrædener rundt omkring i verden.

Martin Jensen er 25 år gammel. Han fik sit gennembrud som DJ med sin single ’Miracles’ i 2015. Den blev blandt andet P3s Uundgåelige efterfølgende.

På YouTube har DJen 209.000 abonnementer og hans sange har over 367 millioner streams på musiktjenesten Spotify.

Benjamin Lasnier
Øverst på skamlen og ergo danskeren med flest følgere på Facebook er Benjamin Lasnier.

Benjamin Lasnier er en sanger på blot 18 år. Han er opvokset i København, og teenageren har over 4,9 millioner følgere.

Hans enorme følger skare stog sine første spæde skridt på et noget så simpelt sted som en restaurant i Danmark. Her sad han med sin kusine, der overbeviste ham om, at oprette en Instagram-profil og lægge et billede op. På blot 30 minutter havde billedet allerede fået 50 likes.

Benjamin Lasnier har en kontrakt med Sony Music. Han er kendt for at være den danske udgave af Justin Bieber. Derfor kalder han også sine fans for ’Benzilers’, et ord der er inspireret af Jusin Biebers fans ’Beliebers’.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vennen ville besøge Schumacher: Fik...
bt.dk
William og Kate forundrer: Bryder...
bt.dk
'Den store bagedyst': Dommer så noget...
bt.dk
Ubådssagen: Derfor vil livstid være...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx