Af - 13/10-13 16:52; Opdateret: 13/10-13 18:02

Venner mindes knivdræbte RickoVenner mindes knivdræbte Ricko

Over 2000 har nu tilkendegivet deres sympati for Ricko Træholt, der lørdag aften blev knivdræbt.

storybild

I løbet af dagen er der blevet lagt adskillige buketter blomster og tændt lys for Ricko Træholt. (Billede: Privatfoto)

Ricko Træholt er navnet på den 19-årige mand, der blev stukket ned og dræbt lørdag aften ved Høje Taastrup station, efter det som Vestegnens Politi kaldte for et ”masseslagsmål”.

Nu har venner til den 19-årige mand oprettet en mindeside for ham på det sociale medie facebook, der går under navnet 'Hvil i fred Ricko Træholt'.

LÆS OGSÅ: To anholdt for knivdrab i Høje Taastrup

I skrivende stund er der over 2000, der har 'liket' siden, og den stiger støt for både venner, familie og fremmede, der viser deres støtte og foragt over for de mennesker, der har taget livet af Ricko.

- R.I.P Ricko håber du er et bedre sted nu. Det er forfærdeligt at tænke på at du ikke er hos os mere. Ricko du vil i mit hjerte gemt og aldrig glemt, skriver en veninde

- Jeg forstår ikke hvorfor Ricko Træholt skulle dø. Det er virkelig en dum og træls verden vi lever i. R.I.P Ricko Træholt - i hjertet gemt men aldrig glemt.

- Øv for fanden hvor er det synd for sådan en ung mand, familie. Og venner.... Håber gerningsmanden rådner op;(( , skriver en anden.

To stillet for grundlovsforhør
Politiet har anholdt to mænd på 16 og 18 år, der er mistænkt for drabet på Ricko Træholt. De bliver i løbet af søndag fremstillet i grundlovsforhør, hvor de vil blive sigtet for manddrab.

LÆS OGSÅ: 19-årig mand stukket ihjel i masseslagsmål

Der er nedlagt navneforbud i sagen. Grundlovsforhøret kører for lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx