Af - 14/09-15 12:56; Opdateret: 15/09-15 09:28

Debatindlæg: Lækkert pusterum at være på dagpengeDebatindlæg: Lækkert pusterum at være på dagpenge

22-årige Nicolai Arentz Larsen lægger ikke skjul på, at han bruger dagpengesystemet som 'pusterum'.

storybild

(Billede: Polfoto)

"Det er sgu lækkert at være på dagpenge", sådan skriver 22-årige Nicolai Arentz Larsen i et debatindlæg i Politiken i dag. Her beskriver han hvordan han nyder at være dagpengemodtager, fordi han synes det er et 'pusterum'.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

"Jeg er nemlig ikke interesseret i at tage et hvilket som helst job. Jeg vil have et job, som jeg synes er sjovt, og som jeg mener, jeg er god til. Hvis jeg ikke får det, så tror jeg ikke, at jeg vil synes, at det er superfedt at stå op om morgenen," skriver han i indlægget i Politiken.

20-årig med 34DD-bryster: Mit smukke udseende er en forbandelse
20-årig med 34DD-bryster: Mit smukke udseende er en forbandelse

Nicolai Arentz Larsen 'indrømmer' blankt i indlægget, at en stor del af hans uge går med at se Netflix, men han ser ikke sig selv som doven.

"Det betyder ikke, at jeg er 'beviset' på den borgerlige opfattelse af, at folk er dovne, det er ganske enkelt, fordi jeg tillader mig at vente, til jeg vinder mit drømmejob," skriver han.

Nicolai Arentz Larsen mener, at de danske politikere er blevet mere kyniske, ligeglade og sågar hadefulde overfor dagpengemodtagerne. I stedet mener han, at flere ville komme i job, hvis vi ikke brugte 'pisk' i Danmark, men derimod gav folk mulighed for at tage et 'pusterum'.

Ny anklager efter udtalelse om dræbende sygeplejersker
Ny anklager efter udtalelse om dræbende sygeplejersker

Nicolai Arentz Larsen er desuden bestyrelsesmedlem i HK Ungdom Hovedstaden, men her oplyser de at debatindlægget for Nicolai Arentz Larsen egen regning.

- Hans holdning til at bruge dagpengesystemet som pusterum deles ikke af hverken HK eller HK Ungdom - tværtimod, siger Karina Nicolaisen, Formand, HK Ungdom.

Formanden mener, at det er ærgerligt, at de unge bliver mistænkeliggjort, når de er på dagpenge, men understreger samtidigt, at helst ikke skulle være en leg at være arbejdsløs.

- Det er ikke en badeferie at være på dagpenge. Det er hårdt arbejde at være arbejdsløs, fastslår hun.

Nicolai Arentz Larsen oplyser på sin facebookprofil, at han er eventkoordinatorelev hos Enhedslisten. Men presseansvarlig, Emil Nielsen, Enhedslisten afviser, at Nicolai Arentz Larsen på nuværende tidspunkt har tilknytning til Enhedslisten.

LÆS OGSÅ: Lottomillionær har brug for vagter døgnet rundt

LÆS OGSÅ: Ansat på Burger King: Jeg brød sammen foran kunderne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx