Af Berit Hartung - 11/11-17 09:05

LIGE NU: Tog holder helt stille - person ramt af toget LIGE NU: Tog holder helt stille - person ramt af toget

En mand blev lørdag morgen kørt ned af toget ved Skodsborg Station nord for København. Derfor holder togene på strækningen mellem Klampenborg St. og Rungsted Kyst St. lige nu stille.

storybild

En mand blev lørdag morgen ramt af et tog på strækningen mellem Klampenborg St. og Rungsted Kyst St. Manden er afgået ved døden, og i øjeblikket kører der ingen tog på strækningen. (Arkivfoto) (Billede: Morten Juhl)

Det oplyser Nordsjællands Politi til BT og metroxpress.

Vagtchef David Borchersen fortæller, at manden desværre er afgået ved døden, og at politiet lige nu undersøger de nærmere omstændigheder omkring påkørslen.

»Lokomotivføreren er meget påvirket af situationen, så lige nu ved vi ikke præcist, hvad der er sket,« siger han.

Påkørslen giver en del udfordringer for togtrafikken på strækningen lørdag morgen. Det skydes nogle tekniske problemer med toget, som gør, at det er vanskeligt at flytte det.

»Det har lidt lange udsigter lige nu, og vi har desværre ikke nogen tidshorisont på, hvornår togene begynder at køre igen,« siger vagtchefen.

Ifølge DSB fragtes passagererne i stedet videre i togbusser, som standser på alle stationer mellem Klampenborg St. og Rundsted Kyst St.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Amerikansk rigmand og entreprenør...
bt.dk
Kvinde tilbageholdt af politiet efter...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx