Af - 13/07-15 13:10

LISTE: 5 ting vi hader mest på flyturenLISTE: 5 ting vi hader mest på flyturen

Der er ikke meget plads i sådan en flyvemaskine, når vi skal på ferie. Her er de værste ting vi ved, når vi er lukket inde med fremmede i luftrummet.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er den tid på året, hvor mange af os drager på ferie. Flyvemaskinen gør det hurtigt og nemt at komme frem til vores destination, men der er alligevel også ting, som irriterer os godt og grundigt, når vi sidder indespærret med en masse fremmede mennesker højt oppe i luften.

Europæiske Rejseforsikringer i Norge har lavet en undersøgelse, som viser at 95 procent har mindst én ting, som de hader ved at flyve, skriver Adressa. Undersøgelsen er baseret på nordmænd, men mon ikke, at vi danskere er ret enige.

Sanger ville undgå overvægt på flyet og tog 12 lag tøj på: Dum idé
Sanger ville undgå overvægt på flyet og tog 12 lag tøj på: Dum idé

Her kommer de fem ting, som er øverst på hadelisten:

Børn, som hærger flyet

Børn er børn. Det er de også på et fly, selv om de er lukket inde på meget lidt plads med mange fremmede mennesker. Derfor kommer de også ind øverst på listen, når de ikke kan opføre sig ordentligt i luftrummet. Hele 66 procent af normændene finder det irriterende. Det bedste råd fra Europæiske Rejseforsikring er at sørge for, at børnene har aktiviteter at beskæftige sig med, når I flyver. På den måde undgår I at blive de upopulære, som ingen har lyst til at sidde ved siden af.

Berusede passagerer

Nummer to på listen er mennesker, som har nydt lidt for meget alkohol. Det har 61 procent på deres liste over irriterende elementer på en flytur. Her er der vist kun ét råd, hvis du ikke vil irritere andre: Sig nej tak til anden omgang.

Folk, som lægger sædet helt tilbage

Der er ikke meget plads i flyet, og når personen foran dig lægger sit sæde ned, begynder flyturen pludselig at minde om en tur i en overfyldt fængsel. Derfor ligger det nummer tre på listen med 56 procent, som finder det irriterende. Så vis lige hensyn til personen bag dig. Mange flyselskaber beder heldigvis folk om at rejse sæderne op, når der serveres mad.

Rødhårede Grace måtte ikke komme med fly fordi hun var bleg
Rødhårede Grace måtte ikke komme med fly fordi hun var bleg

Mennesker med meget håndbaggage

47 procent af nordmændene bryder sig ikke om deres medpassagerer, når de tager for meget baggage med ombord på flyet. Det er især de mindre rejsevante flypassagerer, som begår den fejl at tage alt for meget med ombord, hvilket generer de mennesker, som er mere vant til at rejse. Derfor lyder anbefalingen fra Europæiske Rejseforsikring, at man skal tjekke så meget baggage ind som muligt, så det ikke bliver et stresselement på turen.

Barneskrig

Ja, så er børnene lige med på listen en ekstra gang, hvis vi ikke forstod det først. Et barneskrig kan gå igennem marv og ben, og det er så irriterende, at 38 procent af nordmændene nævner det på deres hadeliste.

GALLERI: Så tæt skal vi sidde i fremtidens fly
GALLERI: Så tæt skal vi sidde i fremtidens fly

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Christian Stadil om bortvist...
bt.dk
'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Dansk popkonge skal være morfar:...
bt.dk
Har kæmpet i timevis: 50 mand har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx