Af Julie Bülow - 13/12-15 08:31

Mand stukket med kniv efter jagt gennem Ishøj-boligområdeMand stukket med kniv efter jagt gennem Ishøj-boligområde

To gerningsmænd har overfaldet en ung mand, der er på hospitalet med sine kvæstelser.

En ung mand er blevet indlagt med sine kvæstelser efter et knivoverfald i nat.

Vidner har natten til søndag ringet til politiet, da de så en ung mand blive jagtet gennem et boligområde af to andre mænd.

LÆS OGSÅ: Bror advarede politi om gerningsmand i London før angreb

Jagten kulminerer med knivstikkeri, og en ung mand er blevet indlagt på hospitalet. Han er dog uden for livsfare, oplyser Københavns Vestegns Politi.

- Vi får en anmeldelse klokken 02.16 om, at en mand bliver jagtet af to andre i Strandgården i Ishøj, siger vagtchef Jens Møller til Ritzau.

- De jagter ham over noget terræn, hvorefter han forsøger at søge tilflugt i en opgang. Han nåede aldrig ind i opgangen, fordi den er låst, og da han forsøger at løbe videre, snubler han, og de to mænd overfalder ham, siger vagtchefen videre.

LÆS OGSÅ: Lokal mand spidder kniv-terrorist med tør kommentar

Ved overfaldet stikker den ene mand offeret med en kniv, der rammer armen.

Herefter flygter de to gerningsmænd fra stedet, før politiet når frem.

- Han når at gå lidt fra stedet, før vi finder ham. Hans skader er ikke livstruende, men han er kommet på hospitalet, siger Jens Møller.

LÆS OGSÅ: Tre mænd er fængslet efter knivoverfald i Rødovre

Det var flere vidner, der overværede jagten og alarmerede politiet. På grund af mørket er det dog sparsomt med oplysninger i sagen.

- Gerningsmændene er to yngre mænd af anden etnisk oprindelse, men vi har ikke et nærmere signalement med eksempelvis tøj, da det var mørkt.

LÆS OGSÅ: Knivstikkeri i Hillerød koster teenager livet

- Vi har heller ikke alder eller andet på forurettede, da vi endnu ikke har fastslået hans identitet endeligt. Han beskrives som 20-25 år og af afrikansk afstamning. Han er gået lidt i chok, så vi har ikke kunnet afhøre ham ordentligt endnu, siger Jens Møller.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx