Af - 30/04-14 14:58; Opdateret: 30/04-14 15:15

Chef på Ekstra Bladet sendt på ferie efter Se og Hør-skandaleChef på Ekstra Bladet sendt på ferie efter Se og Hør-skandale

Ekstra Bladets redaktionschef for underholdningsstoffet, Lise Bondesen, er i fælles forståelse med Chefredaktionen taget på ferie på ubestemt tid i kølvandet på skandalen om ugebladet Se og Hørs 'tys-tys-kilde', det skriver Ekstra Bladet selv på deres hjemmeside.

Lise Bondesen er tidligere nyhedschef på Se og Hør.

- Der er nu fokus på Lise Bondesens person, og vi er derfor blevet enige med hende om, at det er bedst for alle, at hun tager på ferie, til der er kommet mere ro på, og Se & Hør-skandalen er bedre belyst, siger chefredaktør Poul Madsen.

Så sent som i går sagde Poul Madsen til metroxpress følgende om sagen, der nu også har Lise Bondesen som en central figur:

- Vi har gjort det, at vi har ladet vores krimiredaktør stå for dækningen af den her sag. Det er enhver bekendt, at Lise tidligere har arbejdet på Se og Hør. Det interesserer mig ikke i forhold til hende, men men det interesserer mig journalistisk.

Har jeres krimiredaktør så talt med Lise Bondesen?
- Vi fortæller ikke om vores kilder. Vi har dækket den her sag intensivt de sidste 24 timer.

Har det givet anledning til overvejelser om hendes rolle på Ekstra Bladet?
- Lise var ansat på Se og Hør og er kommet til Ekstra Bladet, og vi har intet at udsætte på hendes arbejde her. Hun følger vores regler, som ud fra de her beskrivelser at dømme er meget anderledes end på Se & Hør. Det her er en sag mellem Se og Hør og deres daværende medarbejdere, ikke mellem Ekstra Bladet og vores nuværende medarbejdere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx