Af - 10/04-14 12:32; Opdateret: 10/04-14 13:34

Gomore eller Goslow? Chauffør stoppede for burger og shoppingGomore eller Goslow? Chauffør stoppede for burger og shopping

Metroxpress testede den billige samkørsels-tjeneste Gomore fra København til Horsens - og dyre DSB retur. Begge ture var radbrækkende, men turen ud var mest ydmygende.

storybild

På Gomore.dk kan man give en chauffør 0-5 stjerner. Metroxpress gav chaufføren 2 stjerner og denne anbefaling. Selv om hun får dumpekarakterer, markedsfører Gomore hende stadig med at have fem stjerner - og med et sherif-stjerne-skilt.


Har du haft en mindre heldig eller helt forfærdelig oplevelse, da du købte et lift? Så hører vi gerne fra dig - skriv til journalist Christian Kloster HER

Skriver man Gomore på i et tekstbehandlingsprogram, insisterer ordbogen på at rette det til Gonoré.

Så galt gik det trods alt ikke, da metroxpress sammenlignede samkørsels-tjenesten Gomore med DSB på turen København-Horsens t/r.

På Gomore.dk købte vi for 180 kr. et lift med en ung politikvinde, og lørdag kl. 11 var der rettidig afgang fra dennes bopæl i Valby over Fyn.

Måske fordi hun var betjent overtrådte hun kun maginalt fartbegrænsningerne

Men da hun aftalte med sin søster på passagersædet foran at besøge McDonald's ved Odense, lod hun forstå, at samme burgerkæde havde hun også besøgt få timer forinden efter en natlig bytur.

Så kunne den pæne kørsel skyldes frygt for at skulle blæse i en ballon i en fartkontrol?

Det var ikke til at vide, men metroxpress medarbejder tjekkede, at selen var spændt, og vred sig lidt, for det kneb med benplads på bagsædet i denne usikre mikrobil.

Herfra gik det galt.

Ikke, at testpersonen var fornærmet over at forsædepassageren ikke spurgte, om man skulle have noget med, da hun spildte 20 minutter at hans tid på at hente mad på Mcd.

Mad, som chaufføren indtog kørende (!).

Men galt gik det, da metroxpress høfligt accepterede, at chaufføren 'lige hurtigt' kunne drøne forbi en outlet-butik.

Det endte i 45 minutter ventetid på en parkeringsplads, 25 minutters omvej og et bagsæde fyldt op med brugskunst.

Vi var fremme 14.50. Halvanden time senere end nødvendig.

På den 401 kr dyre hjemtur med DSB et par timer senere, kunne man hverken få vådt eller tørt, for salgsvognen udeblev i den alt for varme kupé, hvor en teenager med dunk i sæderyggen forhindrede testpersonen i at flygte ind i søvn.


Har du haft en mindre heldig eller helt forfærdelig oplevelse, da du købte et lift? Så hører vi gerne fra dig - skriv til journalist Christian Kloster HER

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Det så du ikke på tv:...
bt.dk
Kvinde død i trafikulykke
bt.dk
Eriksen om sammenligning med Michael...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx