Af Christian Hansen - 14/05-18 21:32

Nu taler familien midt i sorgen: Sådan tager vi afsked med MortenNu taler familien midt i sorgen: Sådan tager vi afsked med Morten

Morten Jensen - kendt som Morten fra tv-programserien 'Morten og Peter,' skal bisættes, oplyser familien til den 41-årige seerdarling.

Morten Jensen døde d. 9 maj 2018

Meldingen kommer midt i sorgen, efter at Morten Jensen i tirsdags gik bort efter længere tids sygdom.

Beskeden til offentligheden kommer fra Reinhold Schæfer, der er leder af Ringsted Støtte- og Aktivitetscenter, hvor Morten har boet. Reinhold Schæfer har samtykke fra familien til at kommunikere med pressen, der ønsker ''bare' at være familie nu,' som det lød i onsdags, da den triste nyhed kom frem.

»Familien giver udtryk for: Den opmærksomhed, vi har oplevet i forbindelse med vores søns, Mortens, død varmer helt inde i hjertet,« siger Reinhold Schæfer og fortsætter:

»Mortens bisættelse er på fredag, og vi vil gerne holde den i kredsen af familien, Mortens bofæller og tætte venner.«

Morten Jensen fik i tirsdags pludselig en forværring af sit skrantende helbred og blev indlagt akut. Han døde senere på hospitalet.

Siden har en række kendte hyldet Morten. Herunder tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, som i 2013 mødte Morten Jensen, der var glødende socialdemokrat.

»Tankerne går til Mortens familie og Peter i dag. Jeg husker stadig, da de to ekstraordinære mennesker indtog statsministeriet og stillede skarpe spørgsmål. Morten havde masser af holdninger og skabte godt humør, hvor end han kom hen. Verden er et bedre sted, fordi Morten satte sit præg,« skrev hun i en mail til BT.

Morten Jensen debuterede i en alder af 14 år i programmet 'Er jeg da helt gak, mor?', der første gang blev vist i 1991.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bombe i Superligaen: Stjæler...
bt.dk
Superligaklub har fundet sin nye...
bt.dk
Superliga-boss måtte fyre sin ven:...
bt.dk
DMI: Så længe fortsætter varmen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx