Af Katrine Frederikke Wandrup - 28/12-17 11:06; Opdateret: 28/12-17 11:16

Kim udstiller skovsvin på Facebook: Jeg ved, hvem du erKim udstiller skovsvin på Facebook: Jeg ved, hvem du er

For anden gang indenfor kort tid fandt Kim Balle Kristensen sorte affaldssække fyldt med blandt andet køkkenaffald og batterier i skoven. Det provokerede ham så meget, at han nu har skrevet et facebookopslag, som er blevet delt næsten 2.500 gange.

storybild

(Billede: Kim Balle Kristensen)

En af grundene til, at opslaget er blevet så populært, er måske, at 41-årige Kim Balle Kristensen har en lang beskrivelse af, hvem den ukendte affaldssmider er.

'Lidt om dig, du er singlepige, mor til 2 og med en pæn håndskrift. Du kører ofte mellem Vinderup og Herning, handler i Netto, Harald Nyborg og i Fakta Vinderup den 15 dec. Ryger Prince, glad for Cocio, blomster og spiser lidt meget hvidt brød,' skriver Kim Balle Kristensen blandt andet.

Og det er ikke, fordi Kim kender kvinden – nej, han har blot gennemgået hendes skrald og derved fundet en del personfølsomme oplysninger, som tegner et fint billede af, hvem skovsvinet er.

I opslaget skriver Kim Balle Kristensen, som er lagerassisent og frivillig i FDF, at han vil komme forbi kvinden med affaldet, så hun får endnu en chance for at sortere og aflevere det korrekt. Men da BT taler med ham torsdag, er han kommet på andre tanker.

»Jeg har ikke været forbi kvinden med skraldet. Vi har udøvende og dømmende instanser i det her land, og det er ikke mig,« siger han.

Alligevel håber han, at kvinden har set opslaget og tænker sig om en ekstra gang, inden hun vælger at køre ud i skoven med sit skrald. Særligt fordi Kim Balle Kristensen er ret sikker på, at det ikke er første gang, hun har lavet det nummer. Tidligere i år fandt han nemlig skrald samme sted, og ud fra indholdet er han næsten sikker på, det stammer fra den samme kvinde.

Flere, der har kommenteret opslaget, opfordrer Kim Balle Kristensen til at anmelde kvinden til politiet, men det kan han ikke. For området, som skraldet blev fundet i, låner FDF af en privat ejer, og derfor er det den ejer, der skal politianmelde episoden, hvis personen vil.

Derfor har Kim Balle Kristensen blot sorteret affaldet og smidt det ud, og så håber han, at sagen er lukket.

»Hele sagen har taget mere fart, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Egentlig ville jeg bare lave et opråb til lokalmiljøet om at holde øjnene åbne og lade være med at smide affald, men nu er den jo over hele landet,« lyder det fra den overraskede frivillige.

»Det ryster mig, at mit opslag er kommet så vidt omkring, men det tyder jo på, at der er mange, der er trætte af affald i naturen.«

Kim Balle Kristensen mener, at opslagets popularitet afspejler en generel irritation over, at rigtig mange smider affald i naturen.

»Folk er trætte af skrald i naturen, og det er jeg også. Jeg er så træt af McDonald's og Burger King-skrald langs vejene og på parkeringspladser, dåser i vejkanten og i skovene og jeg ved ikke hvad,« siger han og afslutter:

»Det koster kassen at hyre folk til at rydde op langs vejene og i naturen. Det er penge, vi kunne have brugt på noget bedre.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Person fundet død i villa efter brand
bt.dk
77-årig cyklist kørt ned: Ung kvinde...
bt.dk
På onsdag ventes dommen:...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx