Af - 31/01-15 13:40; Opdateret: 31/01-15 13:50

Glemt og spærret inde: Mand faldt i søvn på diskotekets toiletGlemt og spærret inde: Mand faldt i søvn på diskotekets toilet

En nordjysk mand blev i nat glemt på toilettet på et diskotek, da han var faldet i søvn.

storybild

Genrebillede (Billede: Polfoto)

Det er vist ikke et enestående tilfælde, at en person under eller efter en druktur er faldet i søvn på toilettet. Men denne mand var alligevel lidt mere uheldig, da han i nat faldt i søvn under et toiletbesøg.

For toilettet lå på diskoteket Buddy Holly i Frederikshavn, og personalet på stedet bemærkede ikke, at en mand sov på et af toiletterne, da de slukkede for musikken og lukkede gæsterne ud efter nattens fest tidligt i morges.

Det skriver nordjyske.dk.

Således var det en noget overrasket mand, der åbnede døren fra toilettet ud til et tomt diskotek og satte stedets alarm i gang.

Klokken 7.45 ringer den panikslagne mand til alarmcentralen for at få hjælp.

- Ja, musikken var stoppet, så der var helt stille, da han kom ud fra toilettet. Så alarmen gik i gang, fortæller vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi til nordjyske.dk.

Politiet fik kontakt til noget personale fra Buddy Holly, som kunne tage ned i Søndergade, hvor diskoteket ligger og slukke for alarmen og lukke manden ud.

Det er ikke første gang mx.dk skriver om en mand, der er faldet i søvn på toilettet og må have hjælp af politiet for at komme ud. Læs bare om denne gut, der faldt i søvn på univsitetet.

LÆS OGSÅ: Ung skotte til togselskab: Hjælp! Jeg mangler toiletpapir

LÆS OGSÅ: Teenager fik ondt i maven: En tur på toilettet ændrede hendes liv

LÆS OGSÅ: TV: Kvinder spærret inde på bombetruet banegård

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx