23/02-14 19:44

Politiet efterlyser vidner efter rockersammenstødPolitiet efterlyser vidner efter rockersammenstød

Flere end 1000 personer var til stede, da masseslagsmål brød ud ved Parken, men kun få har talt med politiet.

storybild

(Billede: Local Eyes)

Tre rockere blev såret af knivstik, og der blev med politiets ord affyret "rigtig mange skud", da rockere fra Hells Angels og AK81 på den ene side og Satudarah MC på den anden natten til søndag stødte sammen ved Parken i København.

Se flere billeder og tv hos Local Eyes.

Slagsmålet startede i sportsbaren Lions & Barrels, hvor der blev brugt både knive og totenschlægere. Det bredte sig ud på gaden, hvor også skydevåben blev taget i brug, og politiet beder nu vidner til den voldsomme episode om at henvende sig.

- Der har været omkring 1000 gæster til stede, men vi har kun været i kontakt med ganske få og vil opfordre folk til at henvende sig, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffens fra Københavns Politi.

Slagsmålet bredte sig ud på gaden, hvor grupperne også skød mod hinanden. Da politiet nåede frem, trak betjente tjenestevåbnene og affyrede varselsskud. Desuden skød betjente mod dækkene på en bil for at standse den.

Gæsterne på baren flygtede over hals og hoved, da slagsmålet brød ud, og ruder blev knust. Mange kom af sted uden deres overtøj.

- 20-30 personer har hentet deres overtøj i eftermiddag (søndag, red). Der er stadig en del overtøj tilbage, og det er bragt til Station Bellahøj, siger Steffen Thaaning Steffensen.

Efter det voldsomme sammenstød anholdt politiet 28 personer. Det vil først senere søndag aften blive afgjort, om nogle af dem skal fremstilles i grundlovsforhør.

En 31-årig Hells Angels-rocker blev livsfarligt såret af knivstik, men er nu udenfor livsfare. Desuden blev en 29-årig Hells Angels-rocker og et 20-årigt medlem af Satudarah såret af knivstik

Satudarah MC er det seneste skud på stammen af bander og rockergrupper i Danmark. Det er en hollandsk klub, der sidste efterår åbnede en afdeling i Storkøbenhavn.

Gruppen har slået sig ned i et hus på Laurentsvej i Bagsværd. Huset har tidligere været benyttet af indvandrerbanden Værebros Hårde Kerne, VHK, som Satudarah MC mere eller mindre er smeltet sammen med.

I Holland er der en konflikt mellem Hells Angels og Satudarah MC, men om den nu har bredt sig til Danmark kan politiet ikke sige.

- Jeg håber, at det er ganske tilfældigt, at to er kommet op at toppes, og at det så er eskaleret, siger Steffen Thaaning Steffensen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

34-årig mand er død efter bus-ulykke
bt.dk
Politikere afviser forbud: Omskæring...
bt.dk
Krig hos Socialdemokraterne: Profil...
bt.dk
35.000 kunder dropper stort teleselskab
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx