Af Jeppe Elkjær Andersen - 15/12-17 19:41

Se billedet: Kammeraters smukke hyldest til dræbte Jesper Jul deles vildt Se billedet: Kammeraters smukke hyldest til dræbte Jesper Jul deles vildt

Den afdøde betjent er blevet hyldet på en måde, der ellers sjældent er lovlig.

Hyldestgrafitti til Jesper Jul

Det er efterhånden mere end et år siden, at politibetjenten Jesper Jul blev skudt og dræbt på klos hold uden for politigården i Albertslund. Selvom der er gået et år, er Jesper Jul ikke glemt. Langt fra.

Et glimrende eksempel på det, kan man finde på den Facebook-side, der er oprettet til Jesper Juls minde.

Torsdag blev der lagt et meget rørende billede op på siden.

Det er et stykke graffiti malet på et sort plankeværk ved en byggeplads i Albertslund. Det var netop i Albertslund, at Jesper Jul arbejdede og blev skudt.

Graffitien indeholder et såkaldt tag, og så er der et billede af Jesper Jul - et meget vellignende et. Lige over Jesper Juls ansigt står teksten 'RIP Jesper Jul'.

Billedet, som er blevet lagt op på Facebook-siden 'Jesper Jul - Ære være dit minde', har fået mere end 1.400 reaktioner og er blevet delt mere end 500 gange.

Teksten, der følger med billedet, lyder:

'Barslund byggeplads, sydsiden i Albertslund ved Føtex. To kammerater Marlon Bodhi og Claus viser her deres måde at ære og mindes Jesper Jul. Det er super flot lavet,' lyder det.

Tirsdag 6. december 2016 blev Jesper Jul skudt på klos hold, da han den skæbnesvangre tirsdag morgen stod ved sin patruljevogn udenfor politigården i Albertslund, hvor han arbejdede.

Han blev opmærksom på, at der stod en person bag ham. Da han vendte sig om, blev han skudt. En enkelt gang i hovedet på ganske få meters afstand.

Jesper Juls liv stod ikke til at redde. Hans liv sluttede ved 43 år. To børn og en kæreste er efterladt tilbage med sorgen.

Efterfølgende blev Jesper Jul hyldet og mindet landet over. Og de hyldester fortsætter også her mere end et år efter hans død.

Du kan læse meget mere om Jesper Jul her.

I september måned i år blev den 27-årige Mikkel Starsø Renard idømt en forvaringsdom for drabet på Jesper Jul.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Advarer mod aggressiv og smitsom...
bt.dk
Slips, jakkesæt og testosteron: Over...
bt.dk
Hver tredje passager gider ikke...
bt.dk
Konflikt kan koste Løkke magten: Se...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx