Af - 19/03-14 19:02

Minister ansætter Ny Alliances gamle spindoktorMinister ansætter Ny Alliances gamle spindoktor

Rasmus Jønsson, der var presserådgiver for Naser Khader dengang han var frontfigur for Ny Alliance, skal nu være særlig rådgiver i et ministerium.

storybild

Op til valgkampen var Rasmus Jønsson (til højre) kampagnechef for Naser Khader og Ny Alliance. Her diskuterer han med partiets daværende pressechef Ulla Østergaard, om det er en god idé at gå med til en valgduel mod Pia Kjærsgaard - partiet endte med at svare ja tak, og Khader dummede sig gevaldigt i debatten. (Billede: Polfoto/Lars Krabbe/arkiv)

Transportminister Magnus Heunicke (S) har ansat en særlig rådgiver, og det er en tidligere pressemand for det daværende Ny Alliance, der får jobbet, erfarer Altinget.dk.

Nemlig den politisk kommentator Rasmus Jønsson, der også er partner i PR-firmaet New Deals, som han har sammen med journalisten Michael Jeppesen.

Minister-søster stiller op for Liberal Alliance
Minister-søster stiller op for Liberal Alliance

Jønsson var presserådgiver for Naser Khader i folketingsvalgkampen 2007, hvor Khader stod i spidsen for Ny Alliance - der i dag hedder Liberal Alliance.

Derfor havde Jønsson også en central rolle i dokumentarfilmen 'Dagbog fra Midten', der fulgte partiet i valgkampen og gav et til tider i nogles øjne pinligt indblik i det lille partis kamp for at komme i Folketinget.

Naser Khader brækker sig over Søvndal
Naser Khader brækker sig over Søvndal

Han forlod Ny Alliance i starten af 2008. De sidste par år har han skrevet en ugentlig politisk klumme i Fagbladet 3F.

Også uddannelsesminister Sofie Carsten Nielsen har i øvrigt fået ny spindoktor. Hun har ansat Stine Hove Marsling, der kommer fra en stilling som senior global public affairs manager i medicinalgiganten Lundbeck, skriver Altinget.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx