Af - 29/05-15 11:34; Opdateret: 29/05-15 12:44

Nu efterlyser politiet ungt kærestepar: Været væk for længeNu efterlyser politiet ungt kærestepar: Været væk for længe

Københavns Vestegns Politi efterlyser nu to unge, der har været væk siden søndag.

storybild

Foto: Politi

14-årige Emilie Andersen fra Hedehusene på Sjælland forlod sit hjem i søndags. Det samme gjorde 15-årige Rasmus Bonde Bridstrup fra Midtjylland. De to unge er kærester og har ikke været set siden.

Politiet har efterlyst de to unge siden, de gik hjemmefra, men har ikke haft held til at finde dem. Derfor har Vesteegnens Politi nu lavet en offentlig efterlysning, så familien forhåbentlig snart kan få de unge hjem igen.

15-årige Rasmus er stukket af med konfirmationspenge og kæreste
15-årige Rasmus er stukket af med konfirmationspenge og kæreste

- Nu går vi ud og efterlyser dem officielt, og derfor lægger vi billeder ud af dem. Det kan virke meget voldsomt, men nu synes vi, at de har været væk for længe, siger kommunikationsmedarbejder ved Københavns Vestegns Politi, Claus Buhr til metroxpress.

Han understreger, at politiet ikke har grund til at tro, at der er sket noget kriminelt med de to teenagere.

Det er politiets opfattelse, at de to er mødtes på Vejle banegård i løbet af søndag formiddag. De medbringer begge to guitar og har telt og soveposer med. Med baggrund i kendskabet til de to har politiet en opfattelse af, at de måske opholder sig på en campingplads eller lignede i det sydjyske eller fynske område.

Familien til Rasmus Bonde Bridstrup har fortalt, at den 15-årige har taget 8.000 kroner i kontanter fra sin konfirmation og en taske med tøj med sig. Hans Facebook-profil er lukket ned, og begge de unge menneskers mobiltelefoner er slukkede.

Emilie beskrives som værende:
14 år, ca. 172 cm høj, spinkel af bygning, langt brunt hår, brune øjne. Iført en kort sort læderjakke, stort gråt halstørklæde, blå jeans. Medbragte en stor sportstaske samt en lilla damecykel. Emilie er fra Hedehusene på Københavns Vestegn.


Rasmus beskrives som værende:

15 år, ca. 180 cm høj, spinkel bygning, kort mørkt hår. Iført sort eller brun skindjakke og cowboybukser. Rasmus er fra Filskov ved Billund.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Playboy-model' står frem...
bt.dk
13 banker testet: Kassekreditten kan...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Frankrig hylder helten fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx