Af Niels Pedersen - 03/05-17 18:40

Kendt tv-vært skød til måls efter Støjberg på vild polterabendKendt tv-vært skød til måls efter Støjberg på vild polterabend

Her er hendes overraskende svar

storybild

Tv-værten Mattias Hundebøll og journalisten Marie Plum blev gift sidste år, men først til sommer holder de en stor bryllupsfest. Før det kommer så vidt kidnappede vennerne naturligvis Hundebøll til en både våd og sjov polterabend som sig hør og bør. Undervejs skulle tv-værten blandt andet skyde med bue og pil efter tre fremtrædende borgerlige politikere, og det har nu fået en af dem til at reagere.

Under polterabenden lørdag 29. april satte vennerne 34-årige Mattias Hundebøll til at lave sin egen bue og pil, hvorefter han skulle forsøge at ramme billeder af erhvervsordfører Joachim B. Olsen (LA), udlændingeminister Inger Støjberg (V) og udlændingeordfører Martin Henriksen (DF), skriver Ekstra Bladet.

Selv synes 'Dagens Mand'-værten det var en sjov gimmick.

Festivalgæster tisser på Inger Støjberg - se hendes geniale svar
Festivalgæster tisser på Inger Støjberg - se hendes geniale svar

»Det var lidt i min ånd, at der var billeder af den politiske højrefløj, og så var der et billede af min svigerfar, som jeg elsker overalt på jorden. Der var humor med i det,« siger Mattias Hundebøll til Ekstra Bladet.

Fuck! Jeg skal på polterabend ✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️✖️ #omfg #wouh

Et opslag delt af Mattias Hundebøll (@jahatten) den


Han delte endda et billede af de politiske skydeskiver på Instagram - et billede, som tv-værten siden har slettet fra det sociale medie..

»Jeg skal da ikke lægge skjul på, at jeg ikke synes, at de bidrager med noget som helst positivt i det samfund, vi lever i,« siger Mattias Hundebøll om de tre borgerlige politikere, han skød til måls efter.

Inger Støjberg har bemærket, at hun agerede skydeskive under tv-værtens polterabend. På Facebook konstaterer Støjberg tørt, at det vist ikke var amors pile, Hundebøll sendte efter hendes kontrafej. Alligevel ønsker hun brudeparret alt mulig held og lykke fremover.

Det er faktisk ikke første gang, udlændingeministeren må lide den tort at være målskive. Sidste år var der et billede af Støjberg på tønden under et fastalavnsarrangement på Ørestad Friskole. Også dengang reagerede V-profilen på billedet - om end hendes reaktion var noget anderledes.

Inger Støjberg får tegnet dødstrussel: Se hendes geniale svar her
Inger Støjberg får tegnet dødstrussel: Se hendes geniale svar her

Elever på en folkeskole i Smørum har slået en politiker af tønden til fastelavn. Det var Folketingets Formand Pia Kjærsgaard, det gik ud over, og det var de bestemt ikke tilfredse med i Dansk Folkeparti.

Til Mattias Hundebølls særdeles våde polterabend blev der også skudt med luftbøsse og drukket mange øl. Så mange, at Mattias Hundebøll havde tømmermænd hele tre dage efter sin polterabend, fortæller han til Ekstra Bladet.

Mattias Hundebøll, som tidligere har været vært på blandt andet TV 2-programmet 'Sæt Pris På Dit Hjem', og 33-årige Marie Plum fik sønnen Carl-Egon i oktober 2015.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se det første billede: Prins William...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Her er hans...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx