Af - 08/09-15 21:59

Der er ingen gode mænd i 30'erneDer er ingen gode mænd i 30'erne

35-årige Pia Damsgaard Bach mener, det er nærmest umuligt at finde en 'god mand' i 30'erne.

Bildstrecke im Grossformat »

Du har måske hørt din veninde beklage sig over mændene. De der er tilbage på markedet er tilsyneladende hverken pæne, kloge eller galante nok til hende. Men måske er der noget om snakken, mener 35-årige Pia Damsgaard Bach.

I en klumme i ALT for Damerne, beskriver hun, hvordan hun tit har opfattet de kvinder, som beklager sig, som sure kællinger. Men efter hun læste den nye amerikanske bog "Date-onomics", gik det op for hende, at der måske var noget om snakken.

"Jeg har tænkt, at hvis nu disse kvinder ikke selv var sådan nogle sure kællinger, der brokkede sig hele tiden, havde de nok bedre held med at finde en "god" mand... De tanker tager jeg hermed tilbage. Undskyld," skriver hun i klummen.

Overraskende gennemsnit: Så længe varer et samleje
Overraskende gennemsnit: Så længe varer et samleje

I bogen ser den mandlige forfatter på kærligheden med statistiske og sociologiske øjne. Han mener, at kvinders stigende uddannelsesniveau gør det sværere for dem at finde en "god" mand. Hvilket vil sige en mand med en tilsvarende eller højere uddannelse end kvinderne, uddyber Pia Damsgaard Bach.

- Jeg siger ikke, at alle mænd er svin, men efter jeg læste bogen, gav det hele bare mere mening. Mændene behøver ikke kæmpe særlig hårdt, fordi der er nok kvinder at tage af. De kan opføre sig svinske og være mere ligeglade med, om den ene kvinde får nok og skrider, fordi det er let at finde en ny, siger hun til metroxpress.

TV: Sådan reagerer folk på fræk Netflix-invitation
TV: Sådan reagerer folk på fræk Netflix-invitation

Pia Damsgaard Bach mener, kvinderne må handle efter omstændighederne, i stedet for at brokke sig over dem.

- Kvinderne må stoppe op og tænke over, om de vil se sig om efter en ikke-højtuddannet mand, eller de vil vælge at blive glade for livet som single, siger hun.

LÆS OGSÅ: Denne kat har 37.000 følgere på Instagram - man forstår hvorfor

LÆS OGSÅ: Ægte kærlighed: Denne far hyldes for sin tatovering

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx