Af - 03/05-16 09:08

Center for Ludomani: Guld til Leicester vil stimulere salget af oddsCenter for Ludomani: Guld til Leicester vil stimulere salget af odds

Leicesters mestersab har affødt historier om heldige oddset-spillere, der for lave indsatser har vundet svimlende summer. Hos Center for Ludomani tror man, at solstrålehistorierne vil stimulere salget af odds, men ikke kaste flere ud i ludomani.

storybild

(Billede: Scanpix)

Claus Guldborg Hansen fortalte i sidste uge til Ekstra Bladet, at han ville blive 112.500 kroner rigere, hvis Leicester vandt det engelske mesterskab.

Tom Hanks: - Jeg har spillet 100 pund på Leicester-guld
Tom Hanks: - Jeg har spillet 100 pund på Leicester-guld

Lignende solstrålehistorier om danskere eller folk fra udlandet, der med små bets ville kunne indkassere svimlende summer, hvis Leicesters mesterskab kom i hus, er siden kommet op til overfladen.

Hos Center for Ludomani tror man, at Leicesters historiske sejr i Premier League samt historierne om de heldige vindere kan være med til at stimulere salget af odds.

- Jeg tror, det vil betyde en stimulering i salget af odss, og dem, der er tændt af at spille på denne måde, kan da også komme til at oddse noget mere, siger centerleder hos Center for Ludomani, Michael Bay Jørsel.

Det er sjovt! Troede mere på Elvis end på Leicester
Det er sjovt! Troede mere på Elvis end på Leicester

Dog tror centerlederen ikke på, at historierne og de 'let-tjente' penge vil kaste flere ud i ludomani.

- Der vil da sikkert være nogle, som ikke normalt ikke oddser, der vil afprøve det, men jeg tror ikke, at vi kommer til at se en kavalkade af nye henvendelser hos os, siger han over for metroxpress og understreger samtidig, at han er glad på de heldiges vegne:

- Stort tillykke til dem, der har vundet. Det er da helt fantastisk. Jeg ville ønske det var mig, der kunne stikke 100.000 kroner i lommen, siger Michael Bay Jørsel.

Bookmakere må gribe dybt i lommerne ved Leicester-triumf
Bookmakere må gribe dybt i lommerne ved Leicester-triumf

Over for Ekstra Bladet oplyser Danske Spil, at i alt 465 kunder har spillet på Leicester som mester. I kroner og øre betyder det, at Danske Spil skal udbetale 1,3 millioner kroner til de heldige spillefugle.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire år efter et af de største...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Modeller gjorde noget totalt uventet...
bt.dk
Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx