Af - 08/07-15 17:35; Opdateret: 08/07-15 17:45

Mads Langer laver hyldestsang til 'kræftdød' Clara MariaMads Langer laver hyldestsang til 'kræftdød' Clara Maria

Den danske popstjerne Mads Langer har lavet en sang til ære for afdøde Clara Maria, der stod bag Instagramprofilen Kemoland, hvis ægthed nu betvivles.

Den danske popstjerne Mads Langer har skrevet en hyldestsang til 21-årige Clara Maria bag Instagramprofilen Kemoland, der havde flere end 18.000 følgere.

Sangen linker Mads Langer til på sin Facebookprofil med teksten: Song For Clara.

Sangen bliver taget godt imod blandt popstjernens 140.000 følgere. Flere skriver smuk sang og strøer om sig med Emojii-hjerter.

En anden skriver med reference til, at Instagramprofilen Kemoland og Clara Maria måske slet ikke er sand:

- Der er jo ret meget, der tyder på, at denne Clara ikke eksisterer - at 20.000 følgere har troet på en usand fortælling. Så utrolig umoralsk at narre folk på denne måde. Men det er jo også en form for sygdom at søge opmærksomhed på så usmagelig en måde. Uanset hvad er det en super smuk sang - og JEG vælger i hvert fald at associere den med Mads og ikke denne 'Clara'....

Siden Kemolands to sidste opdateringer: 'Er blevet så dårlig, at i nat bliver sidste gang jeg lukker øjnene' og den efterfølgende besked fra Clara Marias læge Jakob: 'Jeg var med i nat kl. 03:16 da hun trak vejret fra sidste gang. Jeg savner hende. Meget', har rygterne, om hvorvidt profilen er falsk eller sand svirret.

Fup-profil: 'Kræftsyg' kvinde inspirerede tusinder
Fup-profil: 'Kræftsyg' kvinde inspirerede tusinder

På sociale medier har folk raset dagen igennem, og flere føler sig ført bag lyset. Der er endnu ingen, der med sikkerhed ved, om Clara Maria findes eller ej, men metroxpress har været i kontakt med Onkologisk afdeling på Aalborg Universitetshospital, som hun flere gange har skrevet, hun var indlagt på.
På afdelingen kender de ikke til pigen, og de har heller ingen læge ved navn Jakob ansat.

Samtidig har flere af billederne på Instagramprofilen vist sig at være stjålet fra andre steder på nettet.

Metroxpress har forsøgt at kontakte Mads Langer. Vi ville gerne høre ham, om han føler sig ført bag lyset efter at have lavet en dybfølt sang til en person, som kan vise slet ikke at eksistere.

Kender du 'Clara Maria' eller har du yderligere oplysninger i sagen, vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til bnw@mx,dk - Tak.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx