Af - 03/12-13 08:32; Opdateret: 03/12-13 09:36

Messerschmidt søger nyt jobMesserschmidt søger nyt job

Morten Messerschmidt har søgt nyt job i tænketanken Europa. Men det er nu mest for at drille.

storybild

Morten Messerschmidt er kendt for at provokere (Billede: Polfoto)

Tænketanken Europa, en ny tænketank fra DI og CO-industri, søger en ny direktør, og den post er EU-parlamentarikeren for Dansk Folkeparti gået efter.

Men det er nu først og fremmest for at provokere.

Messerschmidt er kun 53 procent enig med sig selv
Messerschmidt er kun 53 procent enig med sig selv

- Den nye tænketank Europa er kommet fuldstændigt galt fra start og består kun af jubeleuropæere... Men nu ser jeg, at de søger ny direktør... Måske er der alligevel brug for en EU-skeptiker i direktørposten for at skabe modvægt, skriver Messerschmidt på sin Facebook.

Jobbeskriveslen matcher ham ”perfekt.”

- Jeg har gennem mange år arbejdet med EU og formidling heraf. Jeg har dels som medlem af Folketinget og som medlem af EU-Parlamentet arbejdet direkte med de spørgsmål, som tænketanken nævner under sin mission: Indre marked, den økonomiske krise, danskernes holdning, forbeholdene, demokrati mv. I det lys passer beskrivelsen perfekt på mit CV, skriver Morten Messerschmidt i sin ansøgning til Jens Boe Andersen, europapolitisk chef i CO-industri, og Anders Ladefoged, europapolitisk chef i DI ifølge Berlingske.

Morten Messerschmidt angrebet med tåregas
Morten Messerschmidt angrebet med tåregas

Messerschmidt gør opmærksom på, at han har et fuldtidsjob, men at han »ud fra den forelagte beskrivelse ikke ser dette som nogen forhindring«, idet han mener godt at kunne bestride begge stillinger samtidig.

Men hvis Jens Boe Andersen og Anders Ladefoged ringer og tilbyder jobbet, skal de ikke regne med et 'ja' fra Messerschmidt.

- Jeg bliver i Europa-Parlamentet. Det her er først og fremmest ment som en provokation over for det her nye initiativ, siger han til Berlingske.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Voldsom video vises i retten: Peter...
bt.dk
Regeringen vil lade tusindvis af...
bt.dk
Fra i dag kan du køre over Storebælt...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx