Af - 25/09-15 14:02; Opdateret: 25/09-15 16:44

GALLERI: Metroxpress' læsere hjælper flygtningeGALLERI: Metroxpress' læsere hjælper flygtninge

På Snapchat spurgte vi vores læsere, om de kunne finde på at hjælpe en flygtning. Klik dig gennem galleriet og se nogle af de mange svar, vi fik. Er dit iblandt?

Bildstrecke im Grossformat »
På Snapchat spurgte vi vores læsere, om de vil hjælpe en flygtning. Klik dig gennem galleriet og se nogle af de mange positive svar, vi fik. Er dit iblandt? På Snapchat spurgte vi vores læsere, om de vil hjælpe en flygtning. Klik dig gennem galleriet og se nogle af de mange positive svar, vi fik. Er dit iblandt? På Snapchat spurgte vi vores læsere, om de vil hjælpe en flygtning. Klik dig gennem galleriet og se nogle af de mange positive svar, vi fik. Er dit iblandt? På Snapchat spurgte vi vores læsere, om de vil hjælpe en flygtning. Klik dig gennem galleriet og se nogle af de mange positive svar, vi fik. Er dit iblandt? På Snapchat spurgte vi vores læsere, om de vil hjælpe en flygtning. Klik dig gennem galleriet og se nogle af de mange positive svar, vi fik. Er dit iblandt? På Snapchat spurgte vi vores læsere, om de vil hjælpe en flygtning. Klik dig gennem galleriet og se nogle af de mange positive svar, vi fik. Er dit iblandt? På Snapchat spurgte vi vores læsere, om de vil hjælpe en flygtning. Klik dig gennem galleriet og se nogle af de mange positive svar, vi fik. Er dit iblandt? På Snapchat spurgte vi vores læsere, om de vil hjælpe en flygtning. Klik dig gennem galleriet og se nogle af de mange positive svar, vi fik. Er dit iblandt? På Snapchat spurgte vi vores læsere, om de vil hjælpe en flygtning. Klik dig gennem galleriet og se nogle af de mange positive svar, vi fik. Er dit iblandt? På Snapchat spurgte vi vores læsere, om de vil hjælpe en flygtning. Klik dig gennem galleriet og se nogle af de mange positive svar, vi fik. Er dit iblandt? På Snapchat spurgte vi vores læsere, om de vil hjælpe en flygtning. Klik dig gennem galleriet og se nogle af de mange positive svar, vi fik. Er dit iblandt? På Snapchat spurgte vi vores læsere, om de vil hjælpe en flygtning. Klik dig gennem galleriet og se nogle af de mange positive svar, vi fik. Er dit iblandt? På Snapchat spurgte vi vores læsere, om de vil hjælpe en flygtning. Klik dig gennem galleriet og se nogle af de mange positive svar, vi fik. Er dit iblandt? På Snapchat spurgte vi vores læsere, om de vil hjælpe en flygtning. Klik dig gennem galleriet og se nogle af de mange positive svar, vi fik. Er dit iblandt?

Der er ingen tvivl: Metroxpress' læsere vil hjælpe flygtninge.

Med frygt og bæven spurgte vi Danmarks bedste læsere - nemlig vores - om de kunne finde på at hjælpe en flygtning i nød.

Vi kan med glæde slå koldt vand i blodet: Danmarks bedste læsere viste sig nemlig også at være Danmarks mest barmhjertige.

Hjælpsomhedens Danmarkskort: Her er der hjælp at hente for flygtninge
Hjælpsomhedens Danmarkskort: Her er der hjælp at hente for flygtninge

I galleriet kan du se nogle af de mange svar, vi fik på Snapchat.

Vil du hjælpe en flygtning? Besøg vores Facebookside Hjælp En Flygtning.

Vil du følge os på Snapchat?

Scan koden:

Ahmads jobansøgning går viralt: Jeg vil give tilbage til Danmark
Ahmads jobansøgning går viralt: Jeg vil give tilbage til Danmark

Jeg vil bare gerne arbejde og lære dansk
Jeg vil bare gerne arbejde og lære dansk

Jens er klar: ‘Ham kan jeg sgu godt integrere’
Jens er klar: ‘Ham kan jeg sgu godt integrere’

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx