Af - 23/08-16 06:27

Jacob fra Aalborg blev pranket af vennerne: Fandt 250 kilo sand i stuenJacob fra Aalborg blev pranket af vennerne: Fandt 250 kilo sand i stuen

Jacob Winther fra Aalborg fik sig lidt af en overraskelse, da han for nylig vendte hjem fra sommerferie.

Bildstrecke im Grossformat »

Da 23-årige Jacob Winther fra Aalborg for et par uger siden kom hjem fra en uges ferie på Malta, fik han sig noget af en overraskelse.

Inde i lejligheden havde tre af hans kammerater bygget en strand i stuen med over 25o kilo sand, strandstole, badedyr og en parasol.

Erik kom hjem til dette syn efter ferien
Erik kom hjem til dette syn efter ferien

Den morsomme prank var en straf for, at den unge nordjyde havde blæret sig lidt for meget på sin ferie ved konstant at sende sin venner feriebilleder, hvor han lå og solede sig på stranden og drak kølige drinks.

- Jeg havde været lidt af et røvhul ved at lægge lidt for mange feriebilleder op. Så min ven Morten skrev til mig, at jeg godt kunne glæde mig til at komme hjem. Så ville der altid være sol og sommer, fortæller Jacob Winther, der havde lånt vennen nøglerne til sin lejlighed, mens han var på Malta.

Sejltur til Syrien viste sig at være et prank
Sejltur til Syrien viste sig at være et prank

Efter vennens besked fik Jacob hurtigt fornemmelsen af, at noget lumsk var i gærde hjemme i Aalborg.

- Morten skrev til mig, at jeg skulle Facetime ham, inden jeg gik ind ad døren. Så jeg vidste godt, der ville ske et eller andet. Men jeg blev sgu en lille smule overrasket over synet, der mødte mig. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle gøre, fortæller den unge nordjyde.

De vil pranke ven med æg - ingen havde forudset konsekvensen
De vil pranke ven med æg - ingen havde forudset konsekvensen

I stedet for at rydde op besluttede han at invitere vennerne over, så de kunne holde en strandfest i lejligheden.

- Heldigvis havde de lagt en pressening under alt sandet. Så det hjalp lidt, da jeg dagen efter skulle rydde op. Jeg tror kun, det tog mig en halv time. Men der skulle da støvsuges en seks-syv gange, før alt sandet var væk, siger Jacob Winther.

Mand læser luskede bøger i metroen: Se folks reaktion
Mand læser luskede bøger i metroen: Se folks reaktion

Vennernes prank var desuden hævn for et lignende nummer, han selv havde begået mod sin gode kammerat sidste år.

- Da min ven Morten var på sommerferie, fyldte jeg hans lejlighed op med 700 balloner og træer. På en måde kan man sige, vi er kvit nu. Men jeg tror ikke, vi er færdige med at pranke hinanden. Hvad det næste bliver, må tiden vise, siger han.

Tidligere på dagen bragte vi en lignende historie om en ung nordmand, der ligeledes var blevet udsat for en sjov prank af sine kammerater, som havde placeret plastikkopper i hele hans lejlighed. Læs den HER.


LÆS OGSÅ: Alle griner af Tom: Er det ondt eller sjovt?

LÆS OGSÅ: TV: Ha ha! Her laver han den ondeste prank på sin ven

LÆS OGSÅ: Morbid prank får skældud på nettet: Er det over stregen?

LÆS OGSÅ: HAHA: Her er verdens bedste prank til brusebadet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx