Af - 12/08-16 12:42

Kalder alle danskere: Her er drømmejobbet for dig, der elsker baconKalder alle danskere: Her er drømmejobbet for dig, der elsker bacon

Dansk gourmet-baconfirma søger en såkaldt baconista, der vil prøvesmage bacon i store mængder.

Bildstrecke im Grossformat »

Er du tosset med bacon? Så har du nu en enestående mulighed for at spise masser af lækkert gourmet-bacon helt og aldeles gratis.

Virksomheden Vilstrup Bacon i Haderslev leder nemlig lige nu efter efter en såkaldt baconista, der vil prøvesmage deres gourmetbacon og være med til at udvikle nye bacon-produkter sammen med dem.

Drømmejob? Familie søger butler til 1,2 million om året
Drømmejob? Familie søger butler til 1,2 million om året

Det oplyser firmaet i et opslag på Facebook, hvor hundredvis af danskere har allerede har givet deres bud på, hvorfor netop de ville være den perfekte baconista til opgaven.

Ifølge Facebook-opslaget vil vinderen af konkurrencen løbende modtage en ordentlig portion bacon. Selvom det næsten kunne lyde for godt til at være sandt, forsikrer indehaver Allan Ømand Ungstrup, at den skam er god nok.

- Vi leder efter en person med idéer og drive, der kan være med til at udvikle vores produkter og udfordre den gængse bacontankegang. Vi står for dyrevelfærd, bruger forskellige grise og producerer bacon, hvor vi kun bruger salt og røg. Men vi har ikke været så meget inde over at tilsætte sjove og nye ting til det her bacon. Mange andre firmaer producerer med peber, chili eller hvidløg. Så vi tænker, det kunne være sjovt at prøve nye ting af og lave anderledes gourmet-baconprodukter, siger Allan Ømand Ungstrup til metroxpress.

Elsker du øl? Nu kan drømmejobbet blive dit
Elsker du øl? Nu kan drømmejobbet blive dit

Niche-røgeriet, der ligger i Haderslev i Sønderjylland, åbnede i december måned sidste år. Tidligere på sommeren vandt de ved kokke- og madkonkurrencen 'Sol over Gudhjem' på Bornholm en flot guldmedalje for deres vildsvine-bacon. Så den svineheldige vinder af Baconista-konkurrencen kan forvente sig masser af kvalitet og god smag.

- Vi har været på en masse fødevarefestivaler, hvor vi har testet vores produkter af og fået god respons. Men vi vil gerne have endnu mere opmærksomhed omkring vores bacon. Derfor håber vi at kunne finde en person, der er dedikeret og uafhængig af os. En person, der vil gå op i det med liv og sjæl og komme med et indspark, siger Allan Ømand Ungstrup.

Han tilføjer, at vinderen vil få rig mulighed for både at smage eksisterende produkter og nye produkter, som firmaet er i færd med at udvikle.

- Med nye produkter mener vi andre grise, end de fire racer vi bruger nu, som er vildsvin, toscanske grise, livar-grise og dansk øko-gris, siger han.

AD: Klamt bacon-stykke går verden rundt
AD: Klamt bacon-stykke går verden rundt

Den svineheldige baconista-vinder vil blive udnævnt den 8. september 2016. Selve stillingen er ulønnet og løber frem til den 31. december i år. Foreløbig har mere end 200 facebook-brugere allerede kommenteret opslaget.

- Det er rigtig dejligt. Men vi vil gerne have mange flere. Vi leder her i starten kun efter en person. men det kan godt være, vi udvider til flere, hvis der interessen bliver voldsom, siger Allan Ømand Ungstrup.

LÆS OGSÅ: Stærkt: 86-årig kvinde jager tyv på flugt med en pakke bacon

LÆS OGSÅ: Sådan laver du bacon-sushi til morgenmad

LÆS OGSÅ: Hate crime? Mand putter bacon på dørhåndtagene ind til en moské

LÆS OGSÅ: Endelig: Nu kan du få selfie og bacon emojis

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx