Af - 17/12-15 09:05

Dansk komikers vrede pædofili-opslag vækker opsigt i udlandetDansk komikers vrede pædofili-opslag vækker opsigt i udlandet

Udlandet har også fået øjnene op for Torben Chris' opslag.

Bildstrecke im Grossformat »

Komikeren Torben Chris skrev mandag et opslag om pædofili- og nøgenforskrækkelsen på Facebook, som hurtigt gik viralt. Lige nu er det delt over 6500 gange og liket af over 57.000 mennesker.

Men det stopper ikke her. Nu har udlandet nemlig også fået øjnene op for Torben Chris' indlæg, hvor han plæderer for, at børn og voksne sagtens kan være nøgne sammen, uden at der er noget galt med det.

Komikeren Torben Chris: - Børn og voksne må godt være nøgne sammen
Komikeren Torben Chris: - Børn og voksne må godt være nøgne sammen

Store britiske medier som Metro UK og The Independent har med overskrifter som 'Comedian hits back at critics of pictures of dads bathing with their children' og 'Torben Chris: Danish comedian posts photo of himself taking a bath with his two-year-old daughter in face of 'paedophilia' claims' skrevet historier om hans oplæg, hvor de citerer fra det.

Også flere store norske og svensker medier har bragt historier om indlægget, som du kan læse her:

Jeg har aldrig fået mere positiv respons på nogen joke, end den jeg lavede om NØGENHEDSFORSKRÆKKELSE i mit one man show ...

Opslået af Torben Chris på 13. december 2015

De udenlandske medier har ikke snakket med Torben Chris, men skriver om, hvordan opslaget er gået viralt, og at han har fået mange positive kommentarer for sit indlæg.

I øvrigt har Metro UK også en afstemning, hvor de spørger deres læsere, om det er okay at bade nøgen sammen med sit barn, hvor langt størstedelen af læserne svarer ja.

Fatter ikke Stine Kronborg: - Hun har en krop som en mand med bryster
Fatter ikke Stine Kronborg: - Hun har en krop som en mand med bryster

Metroxpress snakkede mandag med Torben Chris om, hvordan han skrev sit indlæg: Han vil have, at folk skal tænke sig om, inden de anklager andre for pædofili.

- Med den medfart, som mit indlæg har fået, kan man tydeligt se, at jeg ikke er den eneste, som synes, at vi har et problem her, siger Torben Chris til metroxpress.

Han mener, at debatten på de sociale medier hurtigt kan blive domineret af dem, som har meget imod nøgenhed, og han vil gerne være fornuftens stemme på de anden side af den debat.

- Vi må jo være en masse mennesker, som har det modsat. Det er et problem, at vi holder vores kæft. Det er en hård kamp at tage - især på Facebook, fordi der er så mange tosser derinde - men fornuftige mennesker nødt til at sige noget, siger han.

LÆS OGSÅ: Debatten på de sociale medier domineres af et mindretal

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BT-journalist udsat for...
bt.dk
Eriksen skal være nybagt far og...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx