Af - 09/09-13 07:15

DR erkender: Dødsulykke vores ansvarDR erkender: Dødsulykke vores ansvar

DR's kulturdirektør Morten Hesseldahl erkender, at DR har et ansvar i forhold til den tragiske dødsulykke til P3's 50-års jubilæumsfest på Trekroner Fort.

Danmarks Radio erkender nu at have et ansvar for den dødsulykke til DR P3's 50-års jubilæumsfest på Trekroner Fort i Øresund fredag aften. Her døde en 32-årig mand, mens en 34-årig anden mand blev kvæstet, da de begge faldt fire meter ned ad fortets stejle volde og ramte store sten i vandkanten.

Læs også: Øjenvidne: Ringe sikkerhed da 32-årig faldt i døden

- Det er DR’s ansvar, for det er os der har arrangeret eventen derude, siger kulturdirektør Morten Hesseldahl til Ekstra Bladet.

Læs også: DR stopper udsendelse efter dødsulykke på fort

- Vi fik myndighedernes godkendelse til at holde arrangementet, og for at få den skal man lave en risikovurdering og en beredskabsplan - og det blev vurderet sikkert, siger han til avisen.

De omkring 1.000 gæster til arrangementet var dog blevet advaret om ikke at færdes oppe på selve fortets volde på grund af sikkerhedsrisikoen ved de stejle skrænter.

De to mænd gled i græsset omkring otte meter før de til sidst i frit fald styrtede de sidste fire meter ned mod stenene.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Juice tilbagekaldes fra Coop-butikker
bt.dk
Dansk koncern på vej i ny stor...
bt.dk
FCK nåede det sidste tog sydpå: 'Det...
bt.dk
Muslimsk læge: Støjberg, du glemmer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx