Af Jeppe Elkjær Andersen - 28/11-17 17:11

'Louise-manden' skaber stor frygt: Pludselig står han i din lejlighed'Louise-manden' skaber stor frygt: Pludselig står han i din lejlighed

En stribe indbrud har på det seneste ramt det østjyske.

storybild

IRIS-FOTO.

Her er en mand flere gange blevet taget på fersk gerning i personers hjem - her spørger han typisk efter 'Louise', når han er blevet opdaget. Politiet opfordrer folk til at låse deres døre.

Gennem det seneste stykke tid er den såkaldte 'Louise-mand' gentagne gange dukket op i det østjyske. Så sent som i sidste uge gik han rundt i Hadsten. Her tog han i døre, og da han opdagede en ulåst, gik han ind. Da han blev opdaget, spurgte manden efter 'Louise'.

Det skriver TV2 Østjylland.

Til BT fortæller kommunikationsmedarbejder Jakob Christiansen hos Østjyllands Politi om den mystiske sag:

»Vi kender ikke det præcise antal forhold, men i sidste uge gik han rundt i Hadsten. Her tog han i flere døre. Og han går ind, hvis der ikke er låst. På den måde bliver det hurtigt til mange sager. Tidligere har vi også haft anmeldelser om 'Louise-manden' i Aarhus,« forklarer Jakob Christiansen.

LÆS OGSÅ: David startede blog-medie som 20-årig: Nu går han på pension som milliardær

Tirsdag i sidste uge blev en kvinde i Hadsten overrasket i sit hjem af 'Louise-manden'. Her spurgte han også efter sin kollega 'Louise', inden han forsvandt igen. Umiddelbart havde han ikke taget noget.

»Når han bliver opdaget, forlader han typisk stedet stille og roligt igen. Så vi har en formodning om, at han ikke er farlig. Hvad han præcis vil, ved vi ikke rigtigt. Men han vil enten have kontakt eller stjæle,« uddyber Jakob Christiansen.

Østjyllands Politi beskriver 'Louise-manden' som ung - mellem 20-25 år - almindelig af bygning, arabisk af udseende og ofte med hættetrøje. Han taler dansk uden accent.

LÆS OGSÅ: Støjberg stopper kvoteflygtninge: Vi behøver pusterum

»Vi har en formodning om, hvem han er, og vi arbejder på at få fat i ham,« siger Jakob Christiansen.

Politiets opfordring lyder på at borgere i Østjylland skal sørge for at låse deres døre, så 'Louise-manden' ikke kan komme ind.

Men står han lige pludselig i din lejlighed, så skal man ringe 112. Hvis manden er gået igen, skal man derimod ringe 114 og anmelde det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuddrama i USA: Nøgen mand dræber...
bt.dk
Kammeradvokaten afslører om Stein...
bt.dk
William og Kate forundrer: Bryder...
bt.dk
Voldsomt overfald: 23-årig kvinde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx