Af - 18/09-13 15:33; Opdateret: 18/09-13 15:52

Minister scorer 33-årige KarenMinister scorer 33-årige Karen

Forsvarsminister Nicolai Wammen (S) danner nu officielt par med Karen Lund. Nu skal dronningen se hende til officielt taffel.

storybild

(Billede: Facebook/Polfoto)

Den nyudnævnte forsvarsminister og tidligere Aarhus-borgmester Nicolai Wammen har skiftet smilets by ud med stenbroen på Vesterbro. Til gengæld er der masser at smile af for den 42-årige minister.

Han har nemlig flyttet sammen med sin nye kæreste Karen Lund i en lejelejlighed i det hippe københavnerkvarter.

Det er korrekt, at jeg flytter sammen med min kæreste, som bor og arbejder i København. Vi er kommet sammen i nogen tid, og det er naturligt, at vi nu får fælles adresse. Hun er en fantastisk dejlig kvinde, som jeg er meget glad for er min kæreste. Vi ser frem til at skulle flytte sammen,« siger 42-årige Nicolai Wammen til bt.dk

Karen Lund er 33 år gammel, cand. mag i dansk og samfundsfag og arbejder i kommunikationsbranchen i hovedstaden.

Onsdag bliver Karen Lund officielt præsenteret for den danske verdenspresse på Fredensborg Slot i Nordsjælland, når dronning Margrethe og prins Henrik inviterer til gallataffel for Vietnams præsident.

Karen Lund er dog ligesom Nicolai Wammen jyde, og forsvarsministeren bryder da heller ikke båndene til Aarhus idet at han planlægger at leje et værelse til når han er i byen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Traditionsklub tilbage i Superligaen...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx