Af - 05/08-16 14:17

TV: Nøgenløb - Se vanvittige festivalgæster kæmpe for sejrenTV: Nøgenløb - Se vanvittige festivalgæster kæmpe for sejren

Skanderborgs nøgenløb – der også foregår til søs – blev vundet i suveræn stil af Mads og Kristoffer, der tog sejren med deres hemmelige våben.

Se årets nøgenløb her (Video: Kristian Dam Nygaard). Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Hundreder af opstemte publikummer og næsten lige så mange pressefolk stimlede i dag sammen om søen ved campområdet KærligHeden på Smukfest.

Den i forvejen eminente udsigt ved søbredden blev nemlig forsødet af otte nøgne mennesker, der deltog i Caspers Kanoræs, opkaldt efter den famøse Klovn-scene hvor Casper Christensen flygter gennem en campingplads nøgen.

Vilde sexhistorier fra Smukfest: 'Jeg var med i trekant under Nik & Jay'
Vilde sexhistorier fra Smukfest: 'Jeg var med i trekant under Nik & Jay'

Blot en enkelt kvinde – 31-årige Lene Stokholm fra Esbjerg – havde stillet op, og hun modtog naturligvis et brøl af opbakning, da hendes navn blev præsenteret.

Mens flere af de friske fyre skjulte de ædlere dele med hænderne, var der ingen skam hos 21-årige Kristoffer Drejer fra Skanderborg og 19-årige Mads Bonne fra Nørre Snede. Med fremskudt – ja, nærmest stolte – dillere, nød de publikums opmærksomhed.

2500 gratis Smukfest-kondomer rives væk: Her får du fingrene i dem
2500 gratis Smukfest-kondomer rives væk: Her får du fingrene i dem

Selv om de to gutter blot havde mødt hinanden få minutter inden start, virkede de som en sammentømret enhed, og de vandt de på akrobatisk vis publikums gunst ved at lave en springgymanstisk indmarch, der fik klapsalverne til at runge over søen.

Og den charmerende opførsel fortsatte, da løbet blev skudt i gang af tv-vært Pelle Hvenegaard. Spændingen blev nærmest punkteret efter den første øl var drukket af den suveræne – og helt nøgne – duo, der lå i spidsen fra start til slut.

Kristoffer og Mads var så meget foran, at der endda blev tid til at lave ’helikopteren’, inden de andre var kommet i mål. Og den sikre sejr var næsten givet på forhånd, fortalte Kristoffer efter løbet.

- Vi har faktisk begge to søerfaring og har roet, så der havde vi en fordel.

Smukfest føler sig hæmmet efter nej til vandfly og strand
Smukfest føler sig hæmmet efter nej til vandfly og strand

Han havde intet imod at vise sig komplet nøgen foran så mange andre unge mennensker.

- Nej, det har jeg slet ikke. Jeg løb også nøgen rundt i går, det var sådan de fandt mig. De spurgte om jeg ville være med, og det er det bedste, der er sket på festivalen.

Nu skal sejren fejres med masser af øl og champagne, og måske er kimen lagt til et længere venskab.

- Det kan blive starten på et venskab. Men nu skal vi have noget spand, lød det efter sejren tørt fra 19-årige Mads, der fortsætter direkte fra vandet og i hegnet.

LÆS OGSÅ: SMUKFEST-GALLERI: Numser, snav og kæmpe dolk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx