Af - 17/06-13 11:06; Opdateret: 17/06-13 13:04

Her er 250.000 danskere utroHer er 250.000 danskere utro

Den kontroversielle utroskabsside 'Victoria Milan' eksploderer i popularitet. I Europa har datingsiden samlet tre millioner medlemmer, imens tallet alene i Danmark er oppe på 250.000.

storybild

Den kontroversielle utroskabsside 'Victoria Milan' eksploderer i popularietet. I Europa har datingsiden samlet tre millioner medlemmer, imens tallet i Danmark nu er oppe på 250.000. (Billede: Colourbox)

'Gør livet levende – Ha’ en affære'.

Sådan lyder sloganet for datingsiden 'Victoria Milan'. Og selvom det er kontroversielt, så virker det til, at det går lige ind hos danskerne.

LÆS OGSÅ: Royalt kaos efter denne frække reklamekampagne

Mere end 250.000 danskere har nemlig tegnet et medlemskab hos Europas førende online datingside, der er specialdesignet til personer, som ønsker en affære, selvom de er gift eller har en fast partner.

- Lige nu kører vi en ret heftig markedsføringkampagne i mange lande i Europa, og det kan vi virkelig se på medlemstallene, siger Victoria Milans afdelingschef i Norden, Dominika Peczynski, til mx.dk.

I Danmark bliver radiolyttere på de kommercielle stationer tudet ørerne fulde om glæden ved at have en affære og tilføre ekstra liv til et i forvejen dødt parforhold eller ægteskab.

LÆS OGSÅ: Facebook-hit: Sådan slår man op med utro kæreste!

Reklamen fortæller blandt andet, at det samlede medlemstal i Europa nu er oppe på mere end tre millioner.

- Vi har netop åbnet op i mange nye europæiske lande, og det giver os ca. 100.000 nye medlemmer hver måned, siger Dominika Peczynski og understreger, at der i Finland under den første uge kom 70.000 melemmer.

Hele verden skal være utro
De nye lande, hvor man gerne vil have folk til at bolle uden om, er Polen, Rusland og Schweiz, men det stopper ikke her. I fremtiden skal borgere i alle verdens lande have muligheden for at have en affære.

- Fremtidsplanen er, at Asien og USA også skal være med, men det ligger ude i fremtiden, siger Dominika Peczynski.

80% af medlemmerne betaler
Ifølge Dominika Peczynski har ca. 80% af medlemmerne en betalende profil. Der er flere forskellige profiler at vælge imellem, men hovedreglen er: jo mere du betaler, jo mere kan du.

Vælger man en gratisprofil, kan man fx ikke se alles profiler, og der er begrænsede chatfunktioner. Med et 'fuldt' abonnement, som koster 449 kr. om måneden, har man frie tøjler og kan se det hele.

Victoria Milan er norskejet og har eksisteret i Danmark siden 2010.

LÆS OGSÅ: Utro CIA-chef tager nyt job på Wall Street

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

To FCK-spillere dumper: Forrygende...
bt.dk
Skistjerne vinder OL-medalje: 'Vil I...
bt.dk
Midt i sorgen: Her overrasker...
bt.dk
Kvinde er faldet ud af vindue: Hendes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx