Af Christian Hansen - 31/07-17 22:09

Far fandt to-årig dansk dreng druknet i swimmingpool på MallorcaFar fandt to-årig dansk dreng druknet i swimmingpool på Mallorca

En ferietur til den populære turistdestination, Mallorca, endte mandag på den mest tragiske vis for en dansk familie.

storybild

En dansk dreng er druknet på Mallorca mandag morgen.

Ved du noget om sagen? Skriv til journalist Christian Hansen på chans@bt.dk eller tip os på 1929@bt.dk eller via vores Facebookside.

En ferietur til den populære turistdestination, Mallorca, endte mandag på den mest tragiske vis for en dansk familie.

En bare to år gammel dreng mistede livet, da han druknede i en swimmingpool uden for det hus, familien havde lejet på den sydlige del af den spanske ø.

»Udenrigsministeriet kan bekræfte, at en dansker er omkommet på Mallorca i dag,« oplyser Udenrigsministeriets Borgerservice til BT.

Ifølge flere spanske medier efterforsker det spanske kriminalpoliti, Guardia Civil, sagen, som formodes at være en ulykke.

Omstændighederne omkring dødsfaldet undersøges stadig, men Guardia Civil har oplyst, at ulykken er sket omkring klokken 8.15 mandag morgen. Det lader til, at den to-årige dreng er vågnet før den øvrige familie, hvorefter han er gået mod swimmingpoolen. Da familien vågnede, fandt de ham for sent, da han allerede lå livløs i vandet. Ifølge Diario de Mallorca var det den to-åriges far, der fandt ham.

Ifølge et lokalmedie, der dækker begivenheder på de Baleariske øer, herunder Mallorca, er der ni danskere boende i det lejede hus. Seks af dem er børn. Familien har været på ferie i et par dage ifølge flere medier.

På billeder af huset, der er en landejendom beliggende godt 10 kilometer fra kysten, fremtræder ejendommen idyllisk opført traditionelt i gule sten med gamle landbrugsredskaber hængende på væggene. Alligevel synes huset velholdt og moderne, og pool-området, der er belagt med lyse fliser flankeret af solvogne tager sig særligt indbydende ud. Bassinet, der er rektangulært, lader til at være lige dybt alle steder på nær ved en trappe i det ene hjørne.

Anmeldelser af huset fra tidligere besøgende beretter da også om, at gæsterne har været tilfredse med deres ophold i huset, der ligger få kilometer syd for byen, Llucmajor.

»Haven og poolen er i meget god stand,« fremhæver en af de besøgende.

Det meningsløse dødsfald er desværre ikke en sjældenhed i Spanien. Således beretter ‘El Tiempo Hoy,’ at den danske dreng er nummer 255 druknede i årets første to sommermåneder. De svarer til fire om dagen, hvilket er rekorden, siden drukneulykkerne begyndte at blive registreret.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Godsejer stævner kommune for højt...
bt.dk
Rygterne har svirret længe: Nu tager...
bt.dk
Khloé Kardashian: Dét har overrasket...
bt.dk
IKEA tilbagekalder vare: Stop med at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx