Af - 02/04-15 13:57; Opdateret: 02/04-15 14:34

Iværksættere vil redde piger fra typisk problem under byturenIværksættere vil redde piger fra typisk problem under byturen

Unge, danske iværksættere bekriger kvinders ømme diskoteks-fødder med specielle ballerinasko og plastre, som kan købe i automater.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kan give udmattede og anstrengte fødder at gå i byen i høje hæle, men nu er hjælpen på vej fra tre danske iværksættere.

Vi har oplevet ved mange byture, at flere af vores veninder og andre gæster går rundt i bare tæer i byen. Jeg har oplevet, at piger ikke vil danse, fordi de har ondt i fødderne, og så bliver man afvist, siger 25-årige Pascal Eifir, der til daglig er manager.

27-årige Nanna var træt af ømme fødder: Startede anmelderrost skomærke
27-årige Nanna var træt af ømme fødder: Startede anmelderrost skomærke

Han fik idéen til at lave en såkaldt redningspakke med foldbare ballerinasko ved navn 'Tipsy shoes', der kan aflaste trætte danse-fødder.

- Jeg startede det, og nu er vi tre. Vi mødes tre-fire gange om ugen, og de sidste to måneder har vi haft rigtig travlt. Vi er kommet rigtig langt, men lige nu er vi bare stolte, forklarer Pascal, der ikke tænker på, om de måske kan leve af det.

Se billedet: Her falder Helle Thorning foran hele verdenspressen
Se billedet: Her falder Helle Thorning foran hele verdenspressen

Tiltaget er blevet taget godt i mod, og redningspakken, der koster 80 kroner, indeholder også et plaster og en hårelastik, der skal hjælpe kvinder i nattelivet.

- Nogle gange har vi selv tvivlet på vores koncept, men uanset hvem vi har spurgt, så har vi fået så positive tilbagemeldinger, og det har holdt os kørende, pointerer Pascal, der fortæller at pakken kan blive udvidet, hvis Tipsy-shoes får flere samarbejdspartnere.

Nu skal dine sko i ramme
Nu skal dine sko i ramme

Selskabet er samarbejdspartner med Compeed og Glitter, og redningspakken kan fra 4. april erhverves på natklubben Zen i en automat.

- Der er flere maskiner på vej, så der kommer en del i det københavnske natteliv, siger Pascal.

Læs mere om premieren på de specielle sko her.

Galleri: Fransk sexsymbol fylder rundt
Galleri: Fransk sexsymbol fylder rundt

Glad for sådan nogle her? Så er konceptet måske noget for dig.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx