Af - 21/03-16 16:47; Opdateret: 21/03-16 17:15

Grusom ulykke: 56-årig kørestolsbruger død efter at være gået op i flammerGrusom ulykke: 56-årig kørestolsbruger død efter at være gået op i flammer

En midaldrende fra Glostrup er mandag eftermiddag afgået ved døden, efter at der gik ild i ham, mens han sad i sin kørestol.

En 56-årig mand fra Glostrup er mandag eftermiddag afgået ved døden, efter at der gik ild i ham, mens han sad i sin kørestol.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi over for Metroxpress.

- Vi får 12.20 en række meldinger om, at der er gået ild i en kørestolsbruger ved Dalvangsvej 15 i Glostrup. Manden fik meget alvorlige brandskader. Han blev efterfølgende indlagt på Rigshospitalets Traumecenter, hvor han afgik ved døden klokken 14.30, oplyser vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Peter Grønbek, til Metroxpress.

Ifølge vagtchefen sad manden, der var lam i den side af kroppen, i en ikke-elektrisk kørestol i opgangen til den ejendom, han bor i, da branden indtraf.

-Vi ved ikke med sikkerhed, hvad der forårsagede branden. Men det kan ikke udelukkes at det skyldtes rygning. Vi har foretaget afhøringer, der godtgør det, eftesom han ofte sad lejlighedsvis og røg i sin kørestol, fortæller vagtchefen.

Ifølge BT udbrød der panik blandt de folk, der var omkring manden, inden ambulancen ankom. Hvorvidt de mange vidner efterfølgende er blevet tilbudt krisehjælp kan vagtchefen ikke svare på.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx