Af - 14/10-14 14:17

Sygeplejerske redder seks-årigs liv i svømmehalSygeplejerske redder seks-årigs liv i svømmehal

Der er tirsdag sket en ulykke i Glostrup Svømmehal, og et barn er kørt på Rigshospitalet.

En sygeplejerske var tirsdag på besøg i Glostrup Svømmehal, og det var heldigt, for hun var stærkt medvirkende til, at en seksårig dreng reddede livet.

Drengen var i svømmehallen med pædagogerne fra en SFO, oplyser vagtchef Michael Bundgaard fra Københavns Vestegns Politi.

- Man opdager, at der ligger et barn livløst i bassinet. Han bliver reddet op, og der bliver iværksat livreddende førstehjælp, fortæller Michael Bundgaard.

- Der befinder sig tilfældigvis en civil sygeplejerske i svømmehallen, som deltager i førstehjælpen, og hun gør et rigtig godt stykke arbejde, fortæller vagtchefen.

Region Hovedstaden sendte en ambulance og en akutlægebil til stedet, og drengen blev efterfølgende bragt til Rigshospitalets Traumecenter.

- Han er vågen igen og har det godt, fortæller Michael Bundgaard.

Politiet har underrettet drengens pårørende, og nu skal man i gang med at foretage afhøringer for at belyse omstændighederne ved ulykken nærmere.

Hos Glostrup Kommune er man tirsdag eftermiddag i gang med at klarlægge forløbet nærmere, oplyser kommunikationskonsulent Martin Simonsen.

- Han har været i et lavt bassin, hvor han kunne bunde, og har været under vandet - formentlig i kortere tid, hvorefter han er blevet reddet op og har modtaget livreddende førstehjælp, fortæller Martin Simonsen.

Glostrup Kommune vil ifølge ham senere udsende en pressemeddelelse om ulykken.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Dansk pop-ikon skal synge...
bt.dk
Meghan Markles familie i problemer...
bt.dk
11-årig fundet bevidstløs i park: Mor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx