Af - 15/09-13 14:44

Ringede på den forkerte dør og fik tæskRingede på den forkerte dør og fik tæsk

En ung mand blev ved to-tiden natten til søndag overfaldet. Tilsyneladende umotiveret.

storybild

(Billede: Modelfoto/Polfoto)

En 24-årig mand kom galt afsted natten til søndag, da han sammen med to kvinder skulle på besøg i en opgang på Gotersvej i det vestlige Odense.

Manden ringede på den forkerte dørtelefon, og det hidsede fire mænd på 19, 19, 21 og 22 år så meget op, at de tog knojern og et baseballlignende objekt med sig ned på gaden og gav manden prygl.

- Manden fortæller, at han blev slået tre gange i hovedet med knojernet og enkelt gang med et boldtræ eller noget lignende i ryggen eller nakken, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Jesper Fält til mx.dk.

- De to kvinder led ikke fysisk overlast.

De fire mænd - der ifølge politiet ikke var nævneværdigt påvirkede - er nu sigtet efter den grove voldsparagraf, men de bliver ikke fremstillet i grundlovsforhør.

Det virker som nogle rimelig vilde typer, når de tæsker en mand endda uden at være påvirkede, fordi han ringer på den forkerte dør. Er det virkelig en god idé at slippe dem løs?

- Det er en juridisk vurdering af, om man kunne få dem varetægtsfængslet. Da det er usikkert, løslades de efter afhøring. Men de er fortsat sigtet, siger vagtchefen.

Ved man, hvad de snakkede om i dørtelefonen, eftersom det eskalerede?
- Jeg ved ikke, hvad der er gået galt, men sagerne er ikke altid så firkantede. De her mennesker vil ikke sige ret meget.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-stjerne er blevet...
bt.dk
'Inger Støjberg, jeg har lige løbet...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx