Af - 23/01-14 21:00; Opdateret: 24/01-14 06:49

Ville holde fødselsdag – fik 10.000 tilmeldingerVille holde fødselsdag – fik 10.000 tilmeldinger

De ville holde en fødselsdag med gang i, inspireret af drengerøvsfilmen Project X. Nu har 10.000 gæster meldt sig til på Facebook.

storybild

En fest går helt amok i den amerikanske komedie Project X. To danske drenge vil gerne holde en vild fest inspireret af filmen - men under ordnede forhold, understreger de. (Billede: Pressefoto)

Egentlig ville 19-årige Nicolai Abramowski Hansen og hans ven Marcus på 18 blot invitere gode venner med til en vild fødselsdagsfest i et sommerhus i Nordsjælland, inspireret af den amerikanske drengerøvsfilm Project X, hvori tre venner holder en fest, der mildest talt ryger ud af kontrol.

Men efter et par uger har 10.000 Facebook-brugere tilmeldt sig begivenheden, og drengene vil nu gøre den til en professionel fest med sikkerhedsvagter og kropsvisitation af alle gæster. Sommerhuset er droppet til fordel for et indtil videre hemmeligt sted, og datoen er ændret fra april til august.

Kanyes kur mod dumhed: Gud, sex og alkohol
Kanyes kur mod dumhed: Gud, sex og alkohol

- Men i forhold til mange andre i eventbranchen sætter vi stadig kvalitet og oplevelse foran økonomi. Vi går mest op i, at folk får en fed, unik oplevelse, de aldrig glemmer, siger Nicolai Abramowski Hansen til mx.dk.

Når begivenheden er blevet så populær på Facebook skyldes det i hans øjne, at arrangørerne lancerer den som noget personligt – en kæmpe privatfest. Han regner dog ikke med, at der dukker 10.000 mennesker op i den virkelige verden.

SF vil straffe druk-diskoteker
SF vil straffe druk-diskoteker

- Men vi skal nok få udsolgt, lyder den selvsikre vurdering.

De to drenge har begge arbejdet med events i nattelivet og føler sig derfor godt rustet til at arrangere kæmpefesten, der både kommer til at indeholde musik, hoppeborg, pool og meget andet.

Plastikpalmer, neon og ‘buckets’  med rom
Plastikpalmer, neon og ‘buckets’ med rom

- Vi vil gerne bryde de sædvanlige grænser. Folk skal ikke føle, at de 'bare' kommer ind til en koncert, forklarer Nicolai.

I filmen Project X bliver der taget en del stoffer, men Nicolai forsikrer om, at det ikke vil blive tolereret til deres fest.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Britiske ransagning indledt hos...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx