Af - 16/12-16 12:43

Sexologer: Sådan undgår du at han er utro til julefrokostenSexologer: Sådan undgår du at han er utro til julefrokosten

Skal kæresten til julefrokost i aften?

Bildstrecke im Grossformat »
Hvad må man, og hvad skal man ikke snakke med chefen om til firmajulefrokosten? Og hvad gør man, hvis man er kommet til at opføre sig upassende? Klik dig gennem billedgalleriet og få seks råd til, hvordan du som medarbejder bør opfører dig til julefrokosten. Mette Knudsen, chef for Djøf rådgivningscenter, fortæller, at man skal huske på ikke at forfordele chefen, ligesom chefen heller ikke skal forfordele sine medarbejdere. Har du danset med alle dine kolleger hele aftenen til firmajulefrokosten, så vil det være en anelse mærkeligt, hvis du ikke også danser med chefen, mener Mette Knudsen. Rikke B. Ørum, underdirektør i Dansk Erhverv, siger, at du skal lade være med at diskutere arbejdsforhold og løn med din chef til julefrokosten. - Hold emnerne til det sjove. Spørg gerne ind til dine kollegaers og leders privatliv, sådan så I kan lære hinanden bedre at kende, siger hun. Både Rikke B. Ørum og Mette Knudsen minder om, at man til firmajulefrokosten skal huske, at man stadig er på arbejde. - Husk at have en større forståelse end ellers for det, der bliver sagt til julefrokosten. Folk ved forhåbentlig godt, at tingene kan blive mere følelsesladet, når man får alkohol. Så tag alt, hvad der bliver sagt med et gram salt. Der skal være højt til loftet, siger underdirektør i Dansk Erhverv Rikke B. Ørum. Rikke B. Ørum underdirektør i Dansk Erhverv, råder om, at du skal huske at spørge om lov, inden du lægger billeder fra julefrokosten til Facebook. Hvis du kommer til at sige uheldige ting til din chef, så husk at glat ud mandagen efter. Det råd giver Mette Knudsen, der er chef for Djøf rådgivningscenter. Lad endelig være med at ringe til din chef i weekenden for at rede trådene ud. - Ledere gider ikke diskutere arbejdsforhold i weekenden. Vent til du er tilbage på job, siger underdirektør i Dansk Erhverv, Rikke B. Ørum.

Seks råd til at komme helskindet igennem julefrokosten.

Kys i mørke kroge, hed sex på kopimaskinen eller blot flirtende blikke tværs gennem lokalet.

Det er nogle af de skræksenarier, som kæresten sidder derhjemme og frygter for vil ske, når hun har sendt manden afsted til julefrokost.

I dag holder mange virksomheder julefrokost, og hvordan kan man bedst sende manden afsted til de fulde fornøjelser med den bedste ro i maven?

Det har metroxpress spurgt to sexologer om.

Her er deres tre simple råd, som du godt kan nå at praktisere, inden han i aften skal til julefrokost.


Knald din mand af inden, han tager afsted.

- Manden skal ”køres godt og grundigt over” inden han går ud af døren. Giv ham et ordentlig skrald af kærlighed, sex og blowjob. Han skal have hele paletten, så han ved, at han bliver værdsat derhjemme, råder sexolog Paprika Noel til metroxpress.

Også sexolog Jakob Olrik nævner, at det kan være en idé at ”knalde manden af”, inden han skåler i øl med sine kolleger.


Lok ham med sex.

Vi har netop fået afklaret, at det kan være en god idé at have sex med kæresten, inden han gør sine kolleger selskab til julefrokosten. Men det er ifølge Jakob Olrik også en god plan at stille manden sex i udsigterne, når han kommer hjem.

- Sig til ham, "du kan bare komme hjem, når du vil, men du skal vide, at klokken 22 ligger jeg nøgen og lækker på sengen herhjemme". Så vil manden fantasere om det hele aftenen, siger Jakob Olrik.


Lad være med at fortæl manden, at du er bange for, at han er sammen med andre. Så sætter du dig selv i en sårbar position, fortæller Jakob Olrik, der understreger, at det for de fleste mænd ikke er særlig sexet, når kvinden er usikker på sig selv.

Og det sidste du vil have, inden han tager til julefrokost, er, at din kæreste ikke synes, du er sexet!!

- Du kan i stedet prøve at gøre dig selv mere spændende ved at tease for, at du også selv har planer i aften, og at man aldrig ved, hvad du kan finde så. Det er omvendt psykologi. Du skal vende bøtten, så det ikke er dig, der sidder derhjemme og er den bange, siger Jacob Olrik.

Julefrokost: Hvornår må du køre igen?
Julefrokost: Hvornår må du køre igen?

Men hvad med kvinden? Hvad kan man som mand gøre for, at ens kvindelige kæreste ikke laver forbudte numre til julefrokosten i aften?

Det skrev metroxpress en artikel om sidste år. Læs den her.

LÆS OGSÅ: Otte fulde julemænd amok i Odense: Nikkede skaller og slog tilfældige

LÆS OGSÅ: Liste: Her er de mærkeligste ting glemt i taxaen

LÆS OGSÅ: Vind 10 x 2 billetter til Office Christmas Party

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen manglede fart - ligner...
bt.dk
Khloé Kardashian: Dét har overrasket...
bt.dk
DMI bekræfter rekord: Aldrig før har...
bt.dk
Skuespiller kendt fra DR-satsning...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx