27/09-13 13:42

23-årig tæsket med køller og hammer23-årig tæsket med køller og hammer

En 23-årig blev tæsket med køller og hammer under et groft overfald i Helsingør. Politiet søger vidner.

storybild

(Billede: Google Maps)

Fem mænd stormede ind til en 23-årig mand og hans kæreste i en lejlighed i Helsingør tirsdag aften, hvorefter mændene gik i gang med at slå den 23-årige i hovedet med køller og en hammer, oplyser Nordsjællands Politi.

Mændene angreb manden med deres medbragte aluminiums baseballbat og lægte- eller kløfthammer. Han blev tildelt alvorlige slag i hovedet, på ben og arme. De løb herefter fra stedet i ukendt retning.

Motivet til overfaldet er ukendt.

Angrebet skete i tidsrummet 21.35 og 21.45, og politiet søger nu vidner til overfaldet på Hestens Bakke. Det er dog ikke det eneste overfald, som politiet søger vidner til.

På samme tidspunkt forsøgte ukendte gerningsmænd at trænge ind i en lejlighed på Ørebakken i Helsingør. Det lykkedes ikke for dem at få døren op og på grund af opmærksomheden fra husets beboer, løb gerningsmændene ud af opgangen.

På vej ud blev en af de tilløbende naboer slået i ansigtet med et ukendt redskab. Mændene blev set løbe i retning mod Marienlyst Alle.

Der er ikke nogen beskrivelse af gerningsmændene ud over, at der var tale om flere mænd, der alle var klædt i mørkt tøj og maskeringer.

Der kan muligvis være tale om de samme overfaldsmænd, og politiet efterlyser derfor vidner, som har befundet sig i området omkring enten Hestens Bakke eller Ørebakken tirsdag 24. september om aftenen.

Overfaldsmændene er formentlig kørt i en eller flere biler og er løbet fra og til bilerne iklædt maskeringen i området omkring de to ovennævnte adresser. Begge steder blev der råbt "Det er politiet", mens der blev banket på dørene.

Politiet efterlyser derfor også vidner der har set en eller flere biler, der kørte i området omkring Hestens Bakke og Ørebakken med høj hastighed.

Henvendelser fra vidner til Nordsjællands Politi på tlf. 1-1-4.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
11-årig fundet bevidstløs i park: Mor...
bt.dk
Se billederne: FCM hyldet i stor stil...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx